Oscar-nattens højdepunkt? Ryan Gosling synger viralt Barbie-hit i storslået optræden

He's just Ken
I'm Just Ken
(© A.M.P.A.S.)

Oscar-uddelingen 2024 bød endnu engang på en storslået prisfest, hvor Hollywoods stjerner var samlet for at hylde sidste års største bedrifter indenfor filmens verden.

Den 3,5 timer lange udsendelse inkluderede bl.a. optrædener af de fem numre, der var nominerede i kategorien Bedste originale sang. Prisen gik til Billie Eilish for 'What Was I Made For?' fra Barbie, hvilket gjorde den 22-årige musiker til den yngste dobbelt Oscar-vinder nogensinde.

Det var dog en anden optræden, der løb med opmærksomheden. Der var nemlig en anden sang fra 'Barbie', som var nomineret i samme kategori - nemlig 'I'm Just Ken', der på storslået vis blev fremført af Ken-skuespilleren Ryan Gosling.

Ryan Gosling var iført et hot pink jakkesæt og levede sig ihærdigt ind i sangen, mens han fik sin medspiller Margot Robbie til at grine, dansede med et utal af andre Kens på scenen og rockede med guitaristen Slash.

Se videoen af Ryan Goslings optræden her.

Selvom 'Barbie' gik ind til Oscar-festen med otte nomineringer, tog den kun en enkelt statuette med hjem til førnævne Billie Eilish.

Aftenens store vinder blev Christopher Nolans Oppenheimer, der løb med syv priser heriblandt for Bedste film, Bedste instruktør, Bedste mandlige hovedrolle og Bedste mandlige birolle. Se alle vinderne her.