'Venom 3' får både ny titel og ny premieredato

Er I klar til endnu en omgang?
Venom: Let There Be Carnage
(© Columbia Pictures / Venom: Let There Be Carnage)

Vi fik den første Venom med Tom Hardy i titelrollen i 2018. Den blev efterfulgt af Venom: Let There Be Carnage i 2021. Nu nærmer vi os så en tredje film i serien, som netop har fået en ny og officiel titel.

Den nye titel lyder Venom: The Last Dance, mens filmen ligeledes har fået ændret sin premieredato.

Eddie Brock aka Venom vender således tilbage i biografen med en premieredato den 25. oktober i USA, hvilket er to uger tidligere end først annonceret. 

Her i landet betyder det nok en premieredato allerededen 24. oktober, da det er en torsdag og normalvis premieredag for nye biograffilm.

Det virker måske ikke af meget at flytte en premieredato to uger frem, men i filmverdenen kan det være et positivt udtryk for, at produktionen går som den skal og måske endda bedre.

Selvom der er under et år til premieren, så ved vi faktisk ikke ret meget om handlingen i den nye film, andet end rygter om en mulig inkludering af Chicago Bulls' basketballhold fra 1990.

Til gengæld ved vi med sikkerhed også, at instruktøren er Kelly Marcel, der bl.a. har skrevet de to første Venom-film.

Derudover ved vi også, at Venom-filmene generelt har været et kæmpe hit, som indtil videre har indtjent 1,3 milliarder dollars (!) på verdensplan.

Så selvom det forlyder, at dette tredje kapitel om antihelten også bliver det sidste i en trilogi, afhænger det nok også af, hvor godt filmen kommer til at klare sig.

'Venom: The Last Dance' har amerikansk premiere den 25. oktober og efter alt at vurdere den 24. oktober her i landet.