"Tager han mig på brystet?" - Brad Pitt overrasker i interview om ny actionfilm

'Bullet Train' er aktuel i biografen
Billede
(© SF Studios)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Hvordan får man kemien til at fungere i en film? Hvor meget af en rolle ligner egentlig skuespilleren selv? Og hvad gør improvisation ved et manuskript?

Det er nogle af de emner, vi kom ind på, da vi talte med Brad Pitt, Aaron Taylor-Johnson og Brian Tyree Henry i Paris om deres nye action-komedie Bullet Train. Se interviewet øverst.

 

SE OGSÅ: Brad Pitt afslører: Rolle i ny film var inspireret af denne "undervurderede" action-stjerne

I filmen, der foregår på et højhastighedstog i Japan, spiller trekløveret lejemordere med forskellige agendaer, der selvfølgelig kolliderer. Men de er ikke bare lejemordere – de er mere komplekse figurer, der gør, at man hepper på dem, mens de skyder hinanden i ansigtet, som Tyree Henry udtaler i interviewet.

Kemien mellem skuespillerne er ikke til at tage fejl af, der leverer noget nær et standup-show for undertegnede, og det skinner igennem på lærredet.

- Det handlede i sandhed om at holde det let, forsøger Brian Tyree Henry at sige, inden Brad Pitts arm ryger op på hans bryst.

- Tager han mig på brystet? Han tager mig på brystet.

Vi har ikke umiddelbart før set Brad Pitt i sådan en fin "broderlig" ping-pong, men øjeblikket viser tydeligt, at der kan opstå et bånd mellem skuespillere, som både fungerer foran og bag kameraet.

Bullet Train er aktuel i biografen.

Du kan finde dine billetter her: