Se traileren: Nyt mesterværk er den mest idylliske film, du kommer til at se om Holocaust

'The Zone of Interest' har allerede imponeret på festivaler verden over
The Zone of Interest
(© SF Studios)

Du kan godt allerede nu få sat et kryds i kalenderen den 11. januar 2024. Her har holocaust-dramaet The Zone of Interest nemlig biografpremiere.

Filmen har allerede imponeret publikum og kritikere på filmfestivaler verden over og er blevet udråbt til et mesterværk i bl.a. Awards Daily.

Ja, vores udsendte til Cannes Filmfestival var ligeledes yderst begjestret.

'The Zone of Interest' er baseret på den britiske forfatter Martin Amis' bog af samme navn fra 2014 og følger kommandanten Rudolf Höss og hans hustru Hedwig.

Parret lever et drømmeliv med deres børn, jødiske tjenere og har umiddelbart ingen bekymringer over de frygtelige masseudryddelser, der sker lige på den anden side af muren ved deres villa.

Ægteparret spilles af Babylon Berlin-stjernen Christian Friedel og Sandra Hüller, der er kendt fra en film som bl.a. det absurde komediedrama Min far Toni Erdmann.

Med mærkatet mesterværk på sig, er der med andre ord lagt op til en stor biografoplevelse. Nu er det historiske drama heller ikke instrueret af hvem som helst.

Bag kameraet og som medforfatter finder man nemlig den visionære Jonathan Glazer, der bl.a. er kendt for værker som krimidramaet Sexy Beast og den mesterligt mystiske Under the Skin med en morderisk Scarlett Johansson.

'The Zone of Interest' har biografpremiere den 11. januar 2024.

Anbefalet til dig