Scorsese og DiCaprio har allerede deres næste film på plads: Det skal den handle om

Det bliver duoens 7. samarbejde
Billede
(© Sony Pictures)

Sidste år blev det offentliggjort, at Martin Scorsese og Leonardo DiCaprio igen havde et nyt fælles projekt på bedding. Det drejer sig denne gang om det historiske drama The Wager, som vil blive makkerparrets 7. samarbejde.

Lige nu er duoen biografaktuelle med storfilmen Killers of the Flower Moon.

Nu har 80-årige instruktør så endelig bekræftet, at 'The Wager' har førsteprioritet og formentlig bliver hans næste film med mulig optagestart i 2024. Det fortæller han i et interview med The Times of London

Den legendariske filmskaber har dog også andre projekter på tegnebrættet. Bl.a. et biografisk drama om den amerikanske musiker Jerry Garcia med Jonah Hill i hovedrollen, videre til en film om Teddy Roosevelt - også med DiCaprio i hovedrollen.

Scorsese vil med 'The Wager' igen samarbejde med Apple Original Films, hvilket også er tilfældet med 'Killers of the Flower Moon'.

Filmen er baseret på bestselleren 'The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny and Murder' af forfatter og journalist David Grann, der udkom tidligere i år. 

Bogens historie udspiller sig i 1740'erne, hvor en gruppe på 30 mænd ankommer til Brasilien. De er sultne, forhutlede og påstår, at de har overlevet et skibsforlis.

Mændene fortæller således, at de har været ombord på et britisk skib ved navn The Wager, som blev beordret til at følge efter et spansk krigsskib, der har en skat ombord kendt som "the price of all the oceans".

Deres skib strander dog på en øde ø, hvorfor de bygger en tømmerflåde og formår altså at sejle over 4000 km på tre måneder, inden de ankommer til Brasilien.

Efter seks måneder dukker en anden faldefærdig båd imidlertid op i Chile med tre overlevende, som har en helt anden forklaring på, hvad der virkelig skete på den øde ø med de 30 andre mænd.

De beskylder nu dem for at have gjort oprør mod skibets ledelse, hvor det kommer frem, at der har hersket kaos og konflikter, mens de alle var strandet på øen.

Den britiske flådes ledelse beslutter derfor at holde en retssag for at finde ud af, hvad der egentlig skete. Bliver man fundet skyldig, risikerer man dødsstraf.

Mens du venter på 'The Wager', kan du lige nu opleve Leonardo DiCaprio samt Lily Gladstone og Robert De Niro i Martin Scorseses 'Killers of the Flower Moon'. 

Killers of the Flower Moon har biografpremiere den 19. oktober.

Anbefalet til dig