Publikum elsker ny eventyrfilm: "Den bedste film i år indtil videre"

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' imponerer i biografen
Billede
(© UIP)

Eventyrfilmen Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves kan lige nu opleves i biografen, og filmen er pt. den bedst anmeldte blandt brugerne på kino.dk.

Faktisk har filmen med sit gennemsnit på 5,4 ud af 6 stjerner indtaget en placering på top 100 over brugernes bedst anmeldte film på kino.dk nogensinde!

Dungeons & Dragons-filmen bygger på det populære rollespil, der startede med terninger og troldmænd, men som siden har udviklet sig til computerspil, animationsserier og film.

Den nye film handler om en charmerende tyv og hans hold af dristige vovehalse, som begiver sig ud i et episk tyveri af et forsvundet relikvie. Planen går dog helt galt, da tyveholdet løber ind i de forkerte mennesker.

 

LÆS OGSÅ: Hugh Grant gik amok under optagelserne til ny film: "Jeg lavede en Christian Bale"

De brugere, der har skrevet anmeldelser af filmen på kino.dk, er udtalt begejstrede for filmen. Markussteph giver 5 ud af 6 stjerner og skriver bl.a.:

- Bedste film i år indtil videre (ud af de 8 jeg har set). Filmen er nærmest en ren komedie med et intensivt tempo og masser af action. Marvel burde snuppe holdet bag kameraet.

Peter giver 5 ud af 6 stjerner og lægger vægt på, at man som ikke D&D-kender sagtens kan få noget ud af filmen:

- Jeg er ikke en, der har spillet Dungeons spillet selv, så kan man som ikke-spiller få noget ud af filmen? Svaret er ja.

Brugeren Allan fremhæver den balancerede humor, skuespillerne og eventyret, der ifølge ham er en varm anbefaling værdig og kvitterer med 6 ud af 6 stjerner.

Kun en enkelt, Lars, er mildt kritisk:

- Som i mange nye film er der lidt computerspil over den. Opsøg ham, få fat i den, lås den op bekæmp bossen og få et eller andet og der er ikke meget (nogen) karakterudvikling så det er rent faktisk en smule svært sådan rigtigt at få sympati for nogen og dermed blive investeret i deres skæbner. Men det overlever man, fordi der er et par sjove jokes og udmærkede effekter, skriver han og tildeler 4 stjerner.

 

LÆS OGSÅ: Se den første trailer: Nyt superheltehold bliver samlet i 'The Marvels'

Blandt mediernes anmeldere var der også begejstring af spore. Filmmagasinet Ekko gav hele 5 ud af 6 stjerner, mens Jyllands-Posten og Soundvenue gav 4 ud af 6 stjerner.

- Populært rollespil er blevet til et veloplagt action-eventyr, der underholder fra start til slut med Hugh Grant som lapset lurendrejer, skrev Claus Nygaard Petersen for Ekko.

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' er aktuel i biografen - find dine billetter her.

 

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)