Ny romantisk komedie er den første af sin slags: "Vi er ved at skrive historie"

Interview med filmens stjerner
BROS / Billy Eichner / Luke Macfarlane
(© UIP)

Skuespilleren og komikeren Billy Eichner, som mange nok kender fra hans show 'Billy on the Street' eller som stemmen bag Timon i geninspilningen af Løvernes konge, skriver historie i biograferne denne uge med sin romantiske komedie Bros.

'Bros' er nemlig både den første, store studiefilm i genren med et homoseksuelt par i fokus. Eichner er tilmed den første åbent homoseksuelle mand, der har skrevet og spillet hovedrollen i en Hollywood-film overfor et cast, som også næsten udelukkende indeholder skuespillere fra LGBTQ-samfundet.

I anledning af premieren mødte vi filmens stjerner til en snak om, hvor meget Billy Eichner og hans liv minder om Bros-hovedkarakteren Bobby, om filmens historiske manuskript og om en specifik scene med et "numseselfie". Se hele interviewet øverst.

 

Læs også: Nyt i biografen: Disse 7 film glæder danskerne sig mest til i efteråret

Skuespilleren Miss Lawrence var ikke i tvivl om filmens betydning, da de første gang læste manuskriptet:

- Jeg sagde: "Nu skal vi endelig til at lave noget rigtig gay shit. Vi skal til at ændre kulturen." Men jeg vidste ikke, hvor dybt det ville være, indtil vi alle samles og så de andre skuespillere og dykkede ned i hinandens karakterer og de historier, vi ville fortælle.

- Og så sagde jeg: "Vi ændrer ikke bare kulturen, vi skal til at skrive historie."

Billy Eichner fik også understreget, at målet med 'Bros' først og fremmest er, at give folk en sjov filmoplevelse:

- Vores mål med filmen var at få folk til at grine højt fra start til slut. Jeg elsker mange jokes og sjove relationer mellem karaktererne. Vi har meget fysisk komik i filmen. Det er en Judd Apatow-film, og han har produceret nogle af de sjoveste film nogensinde.

- 'Bridesmaids', 'The 40-year-old virgin' og 'Knocked up'. Vi ville gerne indfange den stemning, men i en film om et homoseksuelt par.

- Jeg ville lave en film, hvor når du går ud fra biografen, føler du dig mere håbefuld og har det bedre med dit liv.

'Bros' får biografpremiere den 6. oktober.

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)