Ny Keanu Reeves-film bliver kaldt: "En af de bedste actionfilm nogensinde"

De første reaktioner på 'John Wick 4'
Billede
(© Nordisk Film)

Keanu Reeves vender snart tilbage i biografen som lejemorder i John Wick: Chapter 4, og ifølge de første reaktioner til filmen, har publikum meget at glæde sig til.

I actionbraget må Wick konfrontere en ny fjende med allierede over hele kloden, hvis han skal gøre sig håb om at besejre De Høje Herres Bord og for alvor opnå sin frihed.

 

LÆS OGSÅ: Optagelserne til 'John Wick 4' beviser, at Keanu Reeves er Hollywoods sødeste mand

John Wick-filmene er kendt for sin hårdslående action, og med en spilletid på 2 timer og 49 minutter har 'John Wick: Chapter 4' endnu længere tid til at underholde end sine tre forgængere. Og anmelderne er enige: 'John Wick: Capter 4' er den bedste film i franchisen.

- Som en af de bedste actionfilm nogensinde topper 'John Wick 4' alle tre af sine forgængere i historiefortælling og størrelse, mens der er mere på spil end nogensinde før. Det er svært at fatte, at alle de utallige forbløffende scener kun finder sted i én film, skriver anmelderen Erick Weber blandt andet.

Anmelderen Hunter Bolding beskriver ligeledes, hvordan den fjerde John Wick-film klart er den bedste i franchisen.

- 'John Wick: Capter 4' er en af de fineste actionfilm nogensinde. Min kæbe ramte gulvet mindst seks gange. En scene med en Dragon's Breath shotgun er bare actionfilm på dets ypperste. Donnie Yen stjæler showet. Nemt den bedste i serien.

 

LÆS OGSÅ: Ny trailer er ekstremt voldelig: 'John Wick 4' ligner årets vildeste actionfilm! 

Udover Keanu Reeves byder 'John Wick 4' igen på Ian McShane som Winston og Laurence Fishburne som Bowery King, mens rollelisten også byder på nye ansigter som netop Donnie Yen og Bill Skarsgård.

Flere anmeldere nævner den lange spilletid, som ved første øjekast kan virke voldsom. Men ifølge reaktionerne gør filmen sig fortjent til hvert et sekund.

- 'John Wick 4's tre-timer lange spilletid giver så god mening, når du slår SÅ hårdt. Den tredje akt alene... bare fantastisk, skriver Consequence-anmelderen Liz Shannon Miller.

- Jeg havde reservationer omkring 'John Wick: Capter 4's næsten tre-timer lange spilletid, men filmen gør sig fortjent til det. Det er en storfilm med smart tempo, der aldrig lader dens action blive udmattende, og scenerne er fænomenale, ifølge Eric Eisenberg fra CinemaBlend.

'John Wick: Capter 4' får biografpremiere den 23. marts, og billetsalget er startet her på kino.dk.