Ny gyser kaldes perfekt: En dyster og ekstremt intens biografoplevelse

'A Quiet Place: Day One' kan ses nu
A Quiet Place: Day One
(© UIP)

Uhygger spreder sig i biografen denne uge, når A Quiet Place: Day One får dansk premiere på torsdag den 27. juni. 

Filmen er en spin-off sat i universet, man kender fra A Quiet Place og A Quiet Place 2 fra henholdsvis 2018 og 2020.

Historien folder sig således ud i en verden, hvor de dødbringende monstre, der reagerer på lyd, hærger. Denne gang tages vi tilbage til begyndelsen af mareridtet.

Oscar-vinderen Lupita Nyong'o (12 Years a Slave, Us, Black Panther) spiller sammen med Joseph Quinn, der fik sit gennembrud som fanfavoritten Eddie Munson i serien 'Stranger Things'.

De første reaktioner på gyserfilmen er nu landet fra USA. Vi har samlet en håndfuld af dem herunder - og hvis de står til troende, er der et stærkt gys i vente. 

Find dine billetter til A Quiet Place: Day One på kino.dk her.

- [Jeg] elskede 'A Quiet Place: Day One'. Tematisk, hvis del 1 og 2 er mere beslægtet med 'Alien' [...] - er 'Day One' tættere på 'Aliens'. Stor, larmende og skræmmende monster-ravage. Nyong'o giver en hjerteskærende tyngde til sin rolle. (Jake Hamilton)

- 'A Quiet Place: Day One' er nemt min favorit i denne franchise. Det er menneskeligt og råt og med en historie om den desperation, der eksisterer, når alt håb er tabt [...]. (Rachel Leishman)

- 'A Quiet Place: Day One' er en dyster og ekstremt intens sommer-blockbuster [...] Lupita Nyong'o & Joseph Quinn gør deres bedste for at hæve sig over deres karakterers tynde materiale, og [instruktør Michael, red.] Sarnoski iscenesætter det storstilede kaos og ødelæggelse godt, hvilket ofte placerer os midt i den medrivende action. (Matt Neglia)

- Min favorit i franchisen indtil videre og viser Lupita Nyong'o og Joseph Quinn som stjerner. (Carla Renata)

- 'A Quiet Place: Day One' er fremragende [...] den menneskelige historie, der fortælles her, er både skræmmende og smuk. Lupita Nyong'o og Joseph Quinn er fantastiske. (Brandon Davis)

- 'A Quiet Place: Day One' er perfekt. Michael Sarnoski [instruktøren, red.] forstod opgaven [...] Lupita Nyong'o er forrygende + hendes præstation fik mig til at fælde en tåre. (Shannon McGrew)

- 'A Quiet Place: Day One' er måske min favorit i serien [...] det, der virkelig får den til at stå ud, er Lupita Nyong'o og instruktøren Michael Sarnoski, der fortæller en gribende historie om at finde indre fred, selv under apokalypsen. (Andrew J. Salazar)

Find dine billetter til 'A Quiet Place: Day One' på kino.dk her.

Køb billetter