Margot Robbie reagerer på internettets fascination af hendes fødder

Man skal være varsom med at google sig selv
Barbie
(© Warner Bros.)

Margot Robbie er uden tvivl en af de største stjerner i verden lige nu. Efter sin mindeværdige rolle i Martin Scorseses The Wolf of Wall Street i 2013, blev hun en sensation.

Nu har skuespilleren æren af at spille den titulære karakter i filmen Barbie, der får biografpremiere den 20. juli. 

Mens hun er en Oscar-nomineret skuespiller med mange fantastiske præstationer på CV'et, ser visse fans ud til at blive ved med at fokusere på én ting: Nemlig hendes fødder (!?).

Margot Robbies fødder har været genstand for internetfascination i et stykke tid, hvilket hun nu selv har fundet ud af efter en ganske overraskende Google-søgning.

Margot Robbie fortalte således til Cinemablend:

- Den allerførste gang, jeg googlede mig selv - du ved hvordan, når du skriver noget på Google, og den forudsiger, hvad resten af det vil være?

- Jeg skrev "Margot Robbie"... og før jeg var færdig med at skrive "Robbie", dukkede "Margot Robbie Feet" op.

LÆS OGSÅ: Læs de første reaktioner på 'Barbie': "Giv Ryan Gosling en Oscar-nominering"

- Jeg klikkede på det og indså, at der var billeder zoomet ind på mine fødder, og folk skrev om det. Nogen lavede endda en sammenklippet video af optagelser af mine fødder.

Det kan måske virke som en lidt underlig besættelse hos nogle fans på internettet, men kigger man Robbies filmografi igennem, er der faktisk bemærkelsesværdigt mange ikoniske øjeblikke, der involverer hendes fødder.

I en scene fra netop 'The Wolf of Wall Street' skubber hun Leonardo Dicaprio væk fra sig med foden, mens hun i Quentin Tarantinos Once Upon a Time in Hollywood lægger sine fødder op på sædet foran sig i biografen.

Den 33-årige skuespiller tager det hele som et kompliment, især i forbindelse med nogle af hendes mest ikoniske film:

- Jeg tænkte: "Åh wow! Det her er en ting, jeg ikke var klar over!". Jeg må sige, jeg er virkelig smigret over, at folk er begejstrede for mine fødder.

Man kan opleve Margot Robbie (og hendes fødder) i 'Barbie', der har biografpremiere den 20. juli.

Anbefalet til dig