Mads Mikkelsen afslører: Denne Hollywood-film var sjovest at lave

Der er efterhånden en del af vælge af
Billede

Det er helt vildt, hvordan Mads Mikkelsen har indtaget Hollywood i den ene store filmfranchise efter den anden.

Fra Star Wars, Harry Potter-universet til James Bond, Marvel og Indiana Jones. For ikke at tale om den lange række af øvrige store amerikanske produktioner, hvor han har været foran kameraet.

Men hvilken af disse Hollywood-film har været den sjoveste at være med til at lave for den danske superstjerne? Det afslører Mads Mikkelsen nu.

Filmen er Marvel-braget Doctor Strange fra 2016, hvor han spiller skurken Kaecilius. Det fortæller skuespilleren i et interview med Business Insider.

Til spørgsmålet om, hvilken af disse film det har været sjovest at indspille, fortæller Mads Mikkelsen således:

- Den sjoveste må have været 'Doctor Strange', fordi jeg fik lov til at lave to ting, jeg elsker: At udøve magi og flyvende Kung Fu.

Opfølgende bliver han spurgt til, hvilken franchise af ovenstående, han mest kunne tænke sig at vende tilbage til. Her er det netop også rollen som Kaecilius i Marvels univers, der dukker først op hos danskeren:

- Jeg ville ikke have noget imod at gå tilbage til ham (Kaecilius, red.). Men jeg har en tendens til at dø i alle franchises, så det bliver svært.

Spørgsmålet er vel efterhånden, hvilken anden stor Hollywood-franchise, som Mads Mikkelsen kommer til at blive en del af næste gang?