Lars Mikkelsen: Derfor har Mads og jeg ikke lavet en film sammen endnu

De var dog tæt på for 10 år siden
Billede
(© DR / Dino De Laurentiis Company)

Lars Mikkelsen har en flot karriere både her i landet og uden for Danmarks landegrænser, hvor har han slået sine folder i store internationale serier som SherlockHouse of Cards og The Witcher.

Én ting som Lars Mikkelsen dog ikke har gjort endnu, er at spille overfor sin bror Mads Mikkelsen – der ligeledes har en forrygende karriere.

De har af to omgange optrådt i samme film og serie, hhv. Flammen og Citronen og 'Rejseholdet', men de ikke haft deciderede scener sammen.

 

LÆS OGSÅ: Lars Mikkelsen var til casting på 'Hobbitten': "Jeg fuckede det fuldstændig op"

Da storebror Lars Mikkelsen besøgte vores podcast, Den varme biografstol, til en snak om karrieren, spurgte vi ham bl.a., hvorfor vi endnu ikke har set Lars og Mads i en film sammen?

- Der er ikke nogen af os, der ikke søger det. Men vi har nok bare bevæget os i forskellige kredse. Og så tror jeg, hvis vi bliver præsenteret for det, så skal det give mening for os begge to.  

Tilbage i 2013 var det ellers faktisk meningen, at Lars og Mads skulle have spillet brødre i westernen The Salvation. Men det gik desværre i vasken:

- Det var simpelthen, fordi der var opstået noget sygdom i min egen familie, som jeg var nødt til at tage mig af. Fordi der havde den ellers været. Det kunne være sket. Altså jeg tror, at vi begge to synes, at det kunne være skægt.  

 

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsen scorer rolle i ny amerikansk gyserfilm

- Jeg tror også, der er den ting i det, at folk vil jo hele tiden sige ”Jamen, det er de to brødre”. Du kommer ud af illusionen omkring, hvad du er i gang med at skabe. Så den er også svær. "Hvornår gør man det, hvor kan man det?", fortæller Lars Mikkelsen.

Det lyder altså til, at håbet om at se de to Mikkelsen-brødre i et projekt lever endnu. Vi krydser fingre.

Mens vi venter, kan man se Lars Mikkelsen i den biografaktuelle Kysset eller på Viaplay i krimiserien Forhøret.

Lyt til hele vores podcast med danske skuespiller herunder eller i din foretrukne podcast-app: