Jurassic World-skuespiller om hård kritik: "Du kan ikke fortælle mig en skid"

"Vi lavede en film under en pandemi"
Billede
(© UIP)

Jurassic World: Dominion har ikke fået de pæneste ord med på vejen fra anmelderne, men det har ikke afholdt publikum for at gå ind og se dinosaur-filmen, der på verdensplan har solgt for næsten 1 milliard dollars. 

Den tredje Jurassic World-film er endt med en 30% score på sitet Rotten Tomatoes, hvilket gør det til det dårligst anmeldte kapitel i hele Jurassic-franchisen, der indtil videre består af seks film. Her på kino.dk kan man se, at filmen fik 2.2 stjerner samlet af de danske kritikkere, mens det danske publikum har været gladere og har tildelt filmen 4.4 stjerner sammenlagt.

Anmeldelserne rør dog hverken DeWanda Wise eller hovedrolle Bryce Dallas Howard. Det fortæller de i et interview med Insider.

 

LÆS OGSÅ: Derfor vendte Jurassic Park-legenden Jeff Goldblum tilbage til dinosaur-universet

Wise er blandt de nye kræfter i ’Jurassic World: Dominion’, hvor hun spiller piloten Kayla Watts, og hun fortæller:

- Fra mit perspektiv har jeg altid været ret kritik-immun. Vi lavede en film under en pandemi. Helt ærligt, du kan skrive det her, hvis du vil: Du kan ikke fortælle mig en skid.

Den 38-årige stjerner fortæller:

- Vi var de første, der var tilbage og optage under en pandemi. Vi boede alle sammen. De mennesker, som modtager denne film med den kærlighed, som den er lavet med, det er dér, jeg har mit fokus. Det er bare den, jeg er naturligt. Jeg tager ikke steder hen, hvor jeg ikke er elsket.

- Jeg er ligeglad, konkluderede Wise med henvisning til anmelderne.

Bryce Dallas Howard støtter sin kollega undervejs i interviewet, hvor hun siger:

- Det er vigtigt at sige, at du er elsket alle steder. Der er ingen spørgsmål til, hvad vi føler for dig, og din præstation i ’Jurassic World’. Fuld støtte. Hundrede procent af kritikkerne.

'Jurassic World: Dominon' kan ses i biografen nu.

DeWanda Wise Teases Her JURASSIC WORLD DOMINION Character - Nerdist