Jurassic Park-stjerne afslører: Er i behandling for alvorlig blodkræft

Den 75-årige holder humøret højt
Billede
(© Jurassic World: Dominion / Universal Pictures)

Den 75-årige skuespiller Sam Neill har i sin nye selvbiografi 'Did I Ever Tell You This?' afsløret, at han har i behandling for blodkræft i 3. stadie. Det skriver The Guardian.

I et interview med mediet fortæller Jurassic Park-stjernen, at han fik konstateret sygdommen i marts 2022, og ideen til at skrive bogen opstod som en del af behandlingen for at holde sig i gang. 

- Jeg havde aldrig nogen intentioner om at skrive en bog. Men jo mere jeg blev ved med at skrive, indså jeg, at det faktisk på en eller måde gav mig en årsag til at leve, fortæller Neill, der understreger, at det er absolut ikke er en "kræft erindringsbog".

 

LÆS OGSÅ: Jurassic World-skuespiller om hård kritik: "Du kan ikke fortælle mig en skid"

Skuespilleren opdagede en forandring i halsen under presseturen for Jurassic World: Dominion sidste år og blev kort efter diagnosticeret med "angioimmunoblastic T-cell leukæmi".

Han er nu kræftfri, men skal fortsat være i behandling resten af sit liv:

- Jeg er ikke bange for at dø, men det ville irritere mig, udtaler skuespilleren, der altså holder humøret højt.

Sam Neill startede karrieren i 1970'erne og har over de sidste fem årtier medvirket i et utal af film og tv-serier, herunder altså Jurassic Park samt flere af franchisens efterfølgere, The PianoJagten på den røde oktoberIn the mouth of Madness og Hunt for the Wilderpeople.