'John Wick 5' har lange udsigter: Men både en serie og spinoff-film er på vej

Keanu Reeves er sat til at vende tilbage i rollen
Billede
(© Nordisk Film)

Tilbage i 2020 blev det meldt ud, at både 'John Wick 4' og 'John Wick 5' var på vej. Planen var, at de to film skulle indspilles lige efter hinanden og give en episk konklusion på actionfranchisen.

Nu er John Wick 4 i biograferne, og man valgte i første omgang ikke at indspille 'John Wick 5'. Instruktør Chad Stahelski forklarer til CBR, at det ville kræve en 200-dages lang produktionsperiode, som han følte, var for meget for hele holdet.

Stahelski afviser dog ikke, at 'John Wick 5' sker på et tidspunkt.

- Keanu kalder det John Wick-feber. Når du ikke har lavet en John Wick-film i to år, begynder du at tænke: "Vi skal lave et eller andet!"

 

LÆS OGSÅ: Keanu Reeves dedikerer 'John Wick 4' til død medspiller: Læs stjernens mindeord

- I vores sind er Keanu og jeg færdige for nu. Vi har tænkt os at give John Wick en pause, fortælleren instruktøren, der har lavet alle fire film, til The Hollywood Reporter.

- Jeg er sikker på, at studiet har planer. Hvis alle elsker den, og det går amok, vil vi lige samle os i lidt tid.

- Wick-filmene får en af en eller anden mærkelig årsag altid sent premiere i Japan. Det er altid tre måneder senere eller sådan. Hvis det er på samme måde denne gang, tager vi på en japansk tour og udgiver filmen i september.

- Keanu og jeg vil tage den lange tur til Tokyo og sidde på Imperial Hotel Scotch Bar og sige til hinanden: "Hvad tænker du?". Vi får et par 20-år gamle whisky'er og skriver nogle ideer ned på servietter. Hvis de ideer holder, laver vi måske en film.

 

LÆS OGSÅ: Se videoen: Keanu Reeves gør dig klar til 'John Wick 4' på 60 sekunder

'John Wick 4' har vist sig som en kæmpe succes og er franchisens bedst sælgende kapitel i sin åbningsweekend. Produktionsselskabet bag er da heller ikke færdige med Wick. En talsperson for Lionsgate, Joe Drake, udtaler til Deadline:

- Vi er ikke klar til at sige farvel til Keanu med denne franchise… der er mange ting, vi kan gøre.

Alt tyder altså på, at Lionsgate er klar til at lave en femte film, hvis Stahelski og Reeves på et tidspunkt melder sig klar.

Keanu Reeves er dog allerede sat til at vende tilbage som John Wick i en kommende spinoff-film med titlen 'Ballerina', der vil følge en ny lejemorder spillet af Ana de Armas. Rollelisten til filmen tæller også Lance Reddick som Charon og Ian McShane som Winston, mens Anjelica Huston gentager sin rolle som ”The Director” fra John Wick 3.

Man arbejder ligeledes på en prequel-serie med titlen 'The Continental', der udspiller sig flere årtier før John Wick-tidslinjen.

'John Wick 4' kan ses i biografen nu.