Ingen fra nyt Scream-hold vidste, hvem morderen var: "Vi stolede ikke på hinanden"

Vores interview med gyserfilmens skuespillere
Scream (2022)
(© SF Studios)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Lige nu er der højtlydte skrig i landets biografer, hvor den femte film i Scream-serien skræmmer publikum for vid og sans.

Vi har allerede set tilbage på de oprindelige Scream-films hovedroller, Neve Campbell og David Arquette, som i et eksklusivt interview med kino.dk afslører deres mest skræmmende øjeblikke med Ghostface.

Nu er turen kommet til at kigge fremad, for vi har også interviewet det nye kuld skuespillere, som spiller hovedrollerne i 'Scream 5'.

SE OGSÅ: Scream-ikoner afslører deres mest skræmmende øjeblik med Ghostface

Det er blevet til et større set-up, hvor Melissa Barrera, Jack Quaid, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Dylan Minnette, Marley Shelton, Sonia Ammar, Mikey Madison og Jenna Ortega giver deres svar på et par spørgsmål.

For hvad er deres forhold til Scream-franchisen - og er de selv vokset op med den oprindelige film fra 1996?

Melissa Barrera har filmens hovedrolle som Sam Carpenter (en fin hyldest til horror-instruktøren John Carpenter), og hun taler om Ghostface som en del af den amerikanske kultur.

- Vi var babyer, da den havde premiere. Vi er vokset op med, at Ghostface er fast inventar ved alle Halloween-fejringer. Da jeg var ung teenager så jeg de første tre Scream-film og blev skræmt for vid og sans. Det gjorde også, at jeg blev stor gyserfan. Jeg blev besat af uhyggelige film - en slags masochist.

LÆS OGSÅ: Ghostface fortsætter: 'Scream 6' er allerede på vej

Og hvordan er det at indspille en Scream-film?

Marley Shelton, der spiller politibetjenten Judy Hicks, fortæller, at stemningen på settet var lethjertet, og folk behandlede hinanden godt. Men Dylan Minnette, der spiller hendes søn Wes Hicks (endnu en hyldest, denne gang til Scream-skaberen Wes Craven), har en interessant betragtning omkring stemningen og skuespillernes vidensniveau.

- Nu husker jeg, hvordan nogle af os skuespillere ikke stolede på hinanden. Fordi ingen vidst, hvem morderne var, da vi filmede. Alle havde hver deres version af manuskriptet.

Scream kan ses i biografen netop nu.