Første trailer til 'Guardians of the Galaxy 3' lover et følelsesladet (men stadig sjovt) sidste farvel

En af Marvels mægtigste helte gør sin entré
Billede
(© Disney)

Det er hele fem år siden, vi sidste gang fik et soloeventyr med galaksens mest gakkede helte. Nu har Marvel omsider offentliggjort første trailer til den sidste(!) film om Star-Lord og co.

Se traileren i toppen af artiklen.

Traileren er fuld af alle de jokes, vi forventer og holder af fra en Guardians-film, men den er også overraskende følelsesladet, da den afslutter historien om det elskværdige hold og deres tid sammen.

Vi ser således ud til at få Rocket Raccoons oprindelseshistorie og de eksperimenter, han blev udsat for som baby. Dermed får vi også et hurtigt kig på Rocket som lille, og han er omtrent lige så nuttet, som man kunne forvente.

Vi ser også, hvordan Chris Pratt som holdets leder Peter Quill forsøger at genoprette forbindelsen til Gamora... selvom det teknisk set ikke er den samme Gamora, som han faldt for.

 

LÆS OGSÅ: Se første actionfyldte trailer til 'Indiana Jones 5': Harrison Ford svinger pisken for sidste gang

Alt dette sker selvfølgelig, mens besætningen forsøger at håndtere filmens nye karakter, Adam Warlock spillet af Will Poulter, der er kendt fra film som The Maze Runner og We’re The Millers.

Adam Warlock er anset som en af mest magtfulde karakterer i Marvel-tegneserierne og blev allerede hintet til i en af scenerne, der blev vist ind i mellem rulleteksterne i den sidste Guardians-film.

Allerede nu kan man se endnu mere til Guardians of the Galaxy i en julespecial, som Marvel har smidt på Disney+.

'Guardians of the Galaxy vol. 3' får dansk biografpremiere d. 4. maj 2023.

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)