Første kig på Ryan Reynolds Detective Pikachu

Pokémon går til spillefilmen
Billede
(© Legendary Pictures)

Legendary har netop sendt den første trailer til familiefilmen Detective Pikachu ud online til glæde for alverdens Pokémon-fans.

Live action-filmen er baseret på Nintendo-spillet 'Great Detective Pikachu', og foregår i en verden, hvor mennesker og Pokémons lever side om side.

Drengen Tim (Justice Smith) har altid har drømt om at blive Pokémon-træner, men efter hans far forsvandt sporløst, har Tim givet op på de planer. Det ændrer sig, da han pludseligt får besøg af selveste Pikachu, og de to opdager, at de kan forstå hinanden.

Nu slår de sig sammen for at løse mysterier - og de starter med mysteriet om Tims egen far.

Pikachu, den ikoniske gule og ekstremt populære karakter fra Pokémon-universet, får leveret sin spræde røst fra ingen ringere end Deadpool selv, nemlig Ryan Reynolds. Det betyder, at familiefilmen får en selvironisk kant, som ser ud til at passe godt med det actionfyldte univers skabt af Satoshi Tajiri.

Udover Reynolds er Ken Watanabe, Suki Waterhouse, Rita Ora og Bill Nighy på rollelisten, mens instruktøren tidligere har stået bag animationsfilmene Monsters vs. Aliens og Stor ståhaj.

Detective Pikachu får dansk premiere den 9. maj.