Disse to stjerner skal spille Keld og Hilda i ny dansk film

Se billederne fra 'Under stjernerne på himlen'
Keld og Hilda
(© Fotograf: Peter Grosen)

I den kommende film Under stjernerne på himlen bliver den danske musiker Tommy Seebachs liv skildret.

Sangeren skal portrætteres af Anders Matthesen. Men han er ikke den eneste stjerne, som får lov til at folde sig ud som en del af dansk musikarv.

Keld og Hilda Heick er nemlig en del af Seebachs historie i 'Under stjernerne på himlen' - og på de første billeder fra filmen afsløres det, hvem der skal portrættere den folkekære duo.

Se billederne nederst i artiklen.

Det bliver Caspar Phillipson og Vicki Berlin som skal spille makker- og ægteparret Keld og Hilda.

Caspar Phillipson har netop haft stor succes i rollen som Simon i DR-serien 'Orkesteret'. Han er dog langt fra uvant med at spille virkelige personer. Skuespilleren har nemlig portrætteret den amerikanske præsident John F. Kennedy af flere omgange. Læs mere om det her.

Vicki Berlin er kendt fra revy og flere roller på de skrå brædder. På filmfronten var hun bl.a. i 2022 med i Guldpalme-vinderen Triangle of Sadness, og har for nyligt afsløret, at hun er på vej med en ny udenlandsk gyser.

'Under stjernerne på himlen' har Tommy Seebach i centrum, der i 1979 ved et skæbnetræf fik mulighed for at deltage ved Dansk Melodi Grand Prix med det store hit "Disco Tango". 

Filmen er således en hyldest til popmusikeren, hvis ikoniske bagkatalog har været soundtrack til utrolig mange danskeres liv. Sange, som stadig den dag i dag bliver hørt og lever videre.

'Under stjernerne på himlen' beskrives også som "en film om kampen mod et misbrug, håb, kærlighed og en konstant higen efter at slå til både overfor familien og i karrieren. En fortælling om en stor personlighed som på sin egen og på mange måder unikt danske facon, blev det popmusikalske samlingspunkt for en hel generation."

Læs mere om filmen og se flere billeder her.

'Under stjernerne på himlen' er en del af Biografklub Danmarks program for 2024/2025og får biografpremiere den 20. marts 2025.

Anders Matthensen i 'Under stjernerne på himlen'
(© Foto: Andreas Bastiansen / SF Studios)
Anders Matthensen i 'Under stjernerne på himlen'
(© Foto: Jan Pallesen / SF Studios)