Den første plakat til 'Expendables 4' lover død, ødelæggelse og flere våben, end du kan tælle

Actionfilmen går punk!
Billede
(© Lionsgate)

De første tre Expendables-film har mellem 2010 og 2014 solgt biografbilletter for 804 mio. dollars på verdensplan, og til efteråret kan den succesrige filmserie lægge et fjerde kapitel oveni de eksplosive begivenheder.

Sylvester Stallone vender tilbage som Barney Ross i The Expendables 4, mens også Jason Statham, Dolph Lundgren og Randy Couture gentager deres respektive roller i holdet af lejesoldater.

Blandt de nye ansigter finder vi Megan Fox50 CentTony JaaIko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran og Andy Garcia.

 

LÆS OGSÅ: Producer afslører: Derfor er en kvindelig udgave af 'The Expendables' droppet

Nu har vi fået den første officielle plakat, og den lover død, ødelæggelse og masser af våben. Den skriger punk med et kranie med ild i, der har en mohawk formet af diverse våben - og med taglinen "They die when they're dead". 

Detaljerne omkring handlingen i 'Expendables 4' har været begrænset, men filmselskabet bag har indtil videre afsløret følgende:

Bevæbnet med ethvert våben, de kan komme i nærheden af og med de rette evner til at bruge dem, er The Expendables verdens sidste forsvar, og holdet bliver tilkaldt, når alle andre muligheder er udtømt. Men nye holdmedlemmer med nye stilarter og taktikker kommer til at give begrebet ”nyt blod” en helt ny mening.

Den første trailer burde lande inden længe. Hold øje med sitet her, hvor vi vil dele den.

'The Expendables 4' får biografpremiere den 21. september.