Amerikansk filmstjerne på ferie i Danmark: Se billederne

Er Danmark blevet et nyt stjerne-mekka?
The Morning Show
(© Apple TV+)

Danmark ser ud til at være blevet et nyt mekka for filmstjerner. 

Så sent som i torsdags i sidste uge kunne vi skrive, hvordan den dobbelte Oscar-vindende Frances McDormand og husbonden, den legendariske filminstruktør Joel Coen, havde været i Danmark.

Nu er den så gal igen. Mandag morgen har Hollywood-stjernen Reese Witherspoon nemlig afsløret på sin Instagram, at hun holder ferie i Danmark. 

Se opslaget inklusiv billeder nederst i artiklen.

Reese Witherspoon kræver næppe en større introduktion. Hun er bl.a. kendt for roller som Elle Woods i Legally Blonde-filmene og sin Oscar-vindende rolle i Walk the Line. De senere år har hun især gjort sig bemærket i de populære serier 'Big Little Lies' og 'The Morning Show'.

Time Magazine har udnævnte hende til at være blandt de 100 mest indflydelsesrige mennesker i verden i både 2006 og 2016, mens hun i både 2019 og 2021 optrådte på Forbes liste over "Verdens 100 mest magtfulde kvinder".

Indenfor det sidste år er bl.a. Bradley Cooper og The Bear-stjernen Jeremy Allan White blevet spottet i København, mens Lily Collins, kendt fra Netflix-hittet 'Emily in Paris', simpelthen har valgt at købt et hus på en sidegade til søerne.

Tidligere på måneden kunne vi også skrive, at det meste af holdet fra den populære serie 'The Bear' var i Danmark - hvor Jeremy Allen White bl.a. løb ind i vores tidligere statsminister. Se bare her.

Vi ønsker Reese Witherspoon og alle jer andre en god sommer.