Hollywood-stjerner i Danmark: Lille butik fik pludseligt fint besøg

Vi havde også været starstruck
Burn after reading
(© Focus Features)

Befinder man sig i københavnsområdet skal man måske kigge sig ekstra godt omkring i øjeblikket. Der kan nemlig være mulighed for at støde ind i to sande Hollywood-legender.

Det var i hvert fald, hvad der skete for Michael T. Nielsen, ejer af Hæle- & Nøglebaren på Istedgade på Vesterbro i mandags. Ind a døren trådte nemlig den dobbelte Oscar-vindende Frances McDormand og husbonden, den legendariske filminstruktør Joel Coen.

Joel Coen er bedst kendt som den ene del af duoen Coen-brødrene, hvor han med sin bror Ethan Coen har skrevet og/eller instruerede nogle af de mest ikoniske film i historien, herunder bl.a. The Big Lebowski.

Frances McDormand har i høj grad også bidraget til deres succes, da hende og Joel Coen har arbejdet sammen hele 9 gange på film som bl.a. Fargo og Burn After Reading samt senest i Coen-broderens soloprojekt The Tragedy of Macbeth.

Michael T. Nielsen havde fornøjelsen af at reparere mesterinstruktørens støvler og fik selvfølgelig også lige en selfie med på vejen. Se det i bunden af artiklen.

- De var så søde. De elskede butikken og mit arbejde, skriver Michael i et opslag på Facebook.

Hvorvidt det er et filmprojekt, der har ført kendisægteparret til den danske hovedstad, fortæller historien intet om, men de tilslutter sig efterhånden en længere liste af stjerner fra den internationale showbiz-verden, der har besøgt Danmark indenfor relativt kort tid.

 Indenfor det sidste år er bl.a. Bradley Cooper og The Bear-stjernen Jeremy Allan White blevet spottet i København, mens Lily Collins, kendt fra Netflix-hittet 'Emily in Paris', simpelthen har valgt at købt et hus på en sidegade til søerne.

Og hvem ved… måske går der ikke længe, før København bliver omdrejningspunkt for en Coen-film? Vi håber!