27 år undervejs: Leonardo DiCaprio har fundet sin næste rolle

Skal arbejde med populær instruktør
'Once Upon a Time in... Hollywood'
(© 'Once Upon a Time in... Hollywood' / Sony Pictures)

Instruktør Paul Thomas Anderson har et imponerende CV, der tæller anerkendte titler som Boogie Nights, Magnolia, Punch-Drunk Love, The Master, Den skjulte tråd og There Will Be Blood. Sidstnævnt bliver endda tit nævnt som en af historiens bedste film.

Nu er hans næste projekt ved at tage form hos Warner Bros. - og det forlyder, at det bliver den dyreste i karrieren. En kilde har sagt, at budgettet nærmer sig 100 millioner dollars.

Det bliver en stjernespækket film, hvor Leonardo DiCaprio nu er bekræftet til at få en bærende rolle sammen med flere andre Hollywood-navne.

Rollelisten tæller nemlig også Regina Hall og Sean Penn, men vi kan nok forvente flere store navne. Det bliver således en ensemblefilm med et spraglet karaktergalleri, som det har været tilfældet med flere af Paul Thomas Andersons tidligere fortællinger.

Filmens titel og handling er indtil videre hemmeligholdt, men produktionen forventes at starte denne måned i Californien.

Selvom det er første gang, at Leonardo DiCaprio skal spille med i et værk af Paul Thomas Anderson, så har de to faktisk en lille historik sammen.

Historien går nemlig på, at DiCaprio sprang fra sin rolle i 'Boogie Nights' tilbage i 1997 for at medvirke i Titanic. Men nu 27 år senere kan samarbejdet mellem stjerne-skuespilleren og instruktøren endelig fuldendes.

Leonardo DiCaprio har senest været biografaktuel i Killers of the Flower Moon, men skuespilleren er kendt for at vælge sin rolle med omhu, og har i de seneste 10 år kun medvirket i fem spillefilm.

Paul Thomas Anderson var senest aktuel med Licorice Pizza, der ligesom instruktørens forrige film fik flere Oscar-nomineringer. Forventninger til hans nye værk er derfor også høje herfra.

Optagelserne starter i denne måned - den har endnu ingen premieredato.