Cookie- og Privatlivspolitik
Se 3 skønne Oscar-reaktioner: Vild jubel over årets nomineringer

Se 3 skønne Oscar-reaktioner: Vild jubel over årets nomineringer

Danskere er igen med i det eftertragtede Oscar-felt

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Årets Oscar-nomineringer er blevet offentliggjort. Se dem alle her. I hele tre af kategorierne finder man tre danske islæt.

Danske 'Ivalu' fik en nominering for Bedste kortfilm, 'A House Made of Splinters' er med i kategorien Bedste dokumentar, mens Mikkel E.G. Nielsen modtog sin anden Oscar-nominering i kategorien Bedste klipning, her for The Banshees of Inisherin. Han vandt i 2021 for Sound of Metal.

Men hvordan reagerer man egentlig på at få en Oscar-nominering? Se og læs med herunder.

 

LÆS OGSÅ: Oscar-nomineringerne 2023

Vi har nemlig samlet tre reaktioner på Oscar-nomineringerne, hvor vi bl.a. ser Anders Walter, der har instrueret 'Ivalu' sammen med Pipaluk K. Jørgensen hoppe op af sit biografsæde. Det forstår vi godt!

Blandt andre nominerede finder man også legeden Jamie Lee Curtis, der nu har muligheden for at sikre sig sin første Oscar i kategorien Bedste kvindelige birolle for sin herlige præstation i Everything Everywhere All at Once, der desuden er nomineret i hele 11 kategorier.

Den 64-årige skuespiller har således bl.a. lagt sin reaktion på Instagram, der vidner om både overraskelse og stor glæde.

 

LÆS OGSÅ: Endelig gør Oscar-showet det eneste rigtige

Fra en legende til et af de helt store stjernefrø! For til sidst bringer vi Paul Mescals reaktion på sin nominering for sin præstation som den unge far Calum i Aftersun, som desuden er hans første Oscar-nominering. Han snakkede nemlig med sin familie over Facetime, hvor begejstringen er enorm!

Det er som bekendt ikke første gang, at dansk film gør sig positivt bemærket i Oscar-land. I 2021 modtog Druk en Oscar-statuette for Bedste internationale film samt den første danske nominering i kategorien Bedste instruktør til Thomas Vinterberg.

Sidste år blev Flugt den første film nogensinde til både at modtage en nominering for Bedste internationale film, Bedste dokumentar og Bedste animationsfilm.

Oscar-uddelingen finder sted natten mellem den 12. og 13. marts.

(Kan du ikke se opslagene herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.