Cookie- og Privatlivspolitik
Forfærdelig, skør og som at piske en død hest: 12 skuespillere der hader deres egen præstation

Forfærdelig, skør og som at piske en død hest: 12 skuespillere der hader deres egen præstation

Nogle af Hollywoods største stjerner

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

På trods af stimen af film der brager frem med både tilfredse skuespillere, instruktører og fans, er der stadig skuespillere, der fortryder nogle roller eller film fra deres CV. 

Selvom man skulle forvente utilfredsheden fra film, der floppede, kommer flere af skuespillerne på listen med kritik af nogle af filmhistoriens mest populære film.

Fra Christopher Plummer i 'The Sound of Music' til Robert Pattinson i 'Twillight' - listen af utilfredse skuespiller dækker vidt og bredt.

Se listen over de 12 skuespillere og de film eller præstationer, som de fortryder:

Christopher Plummer - The Sound of Music

Hollywood-legenden Christopher Plummer har en lang og succesfuld karriere bag sig. En af den afdøde skuespillers mest kendte film må siges at være den ikoniske The Sound of Music fra 1965, hvor Plummer spillede Captain Georg Von Trapp.  

Det er dog ikke en karakter, Plummer var særligt glad for. I et interview med Boston Globe i 2010 udtalte han sig om Von Trapp: 

- Karakteren kedede mig lidt. Selvom vi arbejdede hårdt på at gøre ham interessant, var det lidt som at piske en død hest. Og selve indholdet er ikke for mig. Man kan jo ikke appellere til alle i verden. Det er bare ikke min kop the. 

Året efter udtalte skuespilleren sig endnu hårdere til The Hollywood Reporter

- Den var forfærdelig og sentimental og blødsøden. Man skulle virkelig arbejde hårdt for bare at få en smule humor med. 

Kate Winslet - Titanic 

Den Oscar-vindende skuespiller Kate Winslet fik sit store gennembrud overfor Leonardo DiCaprio i James Camerons Titanic. Den historiske storfilm er til stadighed elsket af fans af verden over, men selv er Winslet meget utilfreds med sin egen præstation. 

I 2012 udtalte Revolutionary Road-skuespilleren følgende til The Telegraph om sin portrættering af Rose:

- Hver eneste scene har jeg det bare sådan; virkelig, virkelig? Var det sådan, du valgte at gøre det? Åh Gud… Selv min amerikanske accent, jeg kan slet ikke høre på den. Den er forfærdelig. Forhåbentlig er den blevet bedre nu.

- Det lyder virkelig selvoptaget, men skuespillere har en tendens til at være meget selvkritiske. Jeg har virkelig svært ved at se nogle af mine optrædener, men med ‘Titanic’ havde jeg det bare sådan, Åh Gud, det vil jeg gerne gøre om. 

Robert Pattinson - Twilight

Ligesom Kate Winslet har Robert Pattinson et problem med filmen, der blev hans store gennembrud - nemlig Twilight. Her er det dog ikke hans egen præstation, som han har et problem med, men tværtimod forfatteren Stephenie Meyer. 

I et interview med E-Online under promoveringen af den første Twilight-film sagde The Batman-skuespilleren følgende: 

- Da jeg læste det [manuskriptet, red.], var jeg overbevist om, at Stephenie troede, hun var Bella. Det var som om, at det ikke var meningen, at bogen skulle udgives, som om man læste hendes seksuelle fantasier. 

Pattinson fortsætter sin kritik endnu mere explicit: 

- Især da hun sagde, at det var baseret på en drøm, og det var sådan; Åh så havde jeg en drøm om denne her virkelig sexede fyr, og så skrev hun bare en bog om det. Jeg var overbevist om, at denne kvinde var skør, fuldstændig skør, og at hun var forelsket i sin egen fiktionelle skabning. 

LÆS OGSÅ: Ethan Hawke: Hollywoods mest undervurderede skuespiller

George Clooney - Batman & Robin

Gennem filmhistorien har mange forskellige skuespillere båret kappen som The Dark Knight. Men ingen portrættering har været lige så notorisk som George Clooney i Batman & Robin. Til Clooneys forsvar er han absolut ikke det eneste, der ikke fungerer ved filmen. Clooney har udtalt sig om den famøse film til Gizmodo:

- Det var en svær film at være god i. I bagklogskabens lys er det nemt at se tilbage og sige, at det virkelig var en lortefilm, og jeg var virkelig dårlig i den. 

- Alt i alt var jeg dårlig i den. Akiva Goldsman, som senere har vundet Oscaren for Bedste manuskript, han skrev manuskriptet. Og han ville selv sige, at det var et forfærdeligt manuskript. Jeg er forfærdelig i filmen, kan jeg godt fortælle dig. Joel Schumacher, som døde for nyligt, instruerede filmen, og han ville sige ‘Nej det fungerede ikke’. Vi var alle dårlige på den film. 

Sally Field - The Amazing Spider-Man 2

Spider-Man har alle dage været en elsket tegneserie-figur. Men man kan snildt se, at filmene har varrieret i kvalitet gennem tiden. Det har dog ikke afskrækket store skuespillere som Sally Field fra at være med i filmene om teenageren med særlige evner. 

Efterfølgende havde Sally Field dog ikke meget ros til overs for 2’eren i rækken af The Amazing Spider-Man-film med Andrew Garfield i hovedrollen. Field har udtalt sig til Howard Stern at:

- Det er ikke min type film. Men min ven Laura Ziskin var producer på filmen, og vi vidste, at det ville blive hendes sidste film, og hun var min første produktionspartner, og hun var et fantastisk menneske.

- Det er virkelig svært at finde en tredimensionel karakter i filmen, og man arbejder så hårdt, man kan, men du kan ikke putte 10 pund skidt i 5 punds pose. 

Daniel Radcliffe - Harry Potter og halvblodsprinsen

Harry Potter-universet og de 8 film med Daniel Radcliffe i hovedrollen er højt elskede verden over. Og som man kunne se i den hjertevarme dokumentar på HBO Max i januar, så har alle skuespillerne stadig en stor kærlighed til oplevelsen.

Radcliffe selv er dog ret utilfreds med sin egen præstation i den sjette film i rækken, Harry Potter og Halvblodsprinsen, hvilket han afslørede i 2014 til Daily Mail:

- Det er svært at se en film som ‘Harry Potter og Halvblodsprinsen’, fordi jeg bare ikke er særlig god i den. Jeg hader den. Mit skuespil er så ensidet, og jeg kan se, at jeg blev for tilbagelænet, og det jeg prøvede på at gøre, det kommer bare ikke frem.

LÆS OGSÅ: Fra enorme vægttab til uhyggelige proteser: Se 16 skuespilleres vildeste transformationer

Matt Damon - The Bourne Ultimatum

Matt Damon er en af Hollywoods største navne, og efter Bourne-trilogien blev han også anset for at være en vaskeægte action-stjerne. Den tredelte action-fortælling har været populær blandt både fans og kritikere, og mange mener endda, at trilogiens afslutning, The Bourne Ultimatum, er den bedste i rækken.

Den holdning deler Good Will Hunting-skuespilleren dog ikke. Til publikationen GQ Magazine udtalte han følgende:

Jeg bebrejder ikke Tony for at tage en røvfuld penge og så aflevere det, han afleverede. Det var bare ulæseligt. Det var en karriere-afslutter. Altså, hvis jeg lagde det [manuskriptet, red.] på eBay, ville det være slut for fyren. Det er forfærdeligt. Det er virkelig pinligt. Han gav det et skud, og så tog han sine penge og smuttede.

Halle Berry - Catwoman

Inden Marvel skød deres kæmpe superhelte-univers i gang, var der enkelte, der forsøgte sig med genren, og ofte skød de helt forbi. Et eksempel på dette er den noget undervældende Catwoman fra 2004 med Halle Berry i hovedrollen.

For rollen vandt Die Another Day-skuespilleren en såkaldt Razzie award i 2005. Berry tog det i stiv arm og modtog prisen med ordene:

- Jeg vil bare gerne takke Warner Bros. for at caste mig i denne forfærdelig lortefilm. Det var lige, hvad min karriere havde brug for, jeg var på toppen, nu er jeg på bunden.

I 2020 gav den dengang 54-årige skuespiller et interview til Variety, hvor hun endnu engang omtalte den famøse film:

- Jeg tænkte, at det var en fantastisk mulighed for en farvet kvinde at blive superhelt. Hvorfor skulle jeg ikke ville lave den?

- Jeg kan huske en diskussion, vi havde. Hvorfor kan Catwoman ikke redde verden ligesom Batman og Superman? Hvorfor skal hun bare redde kvinder fra en ansigtscreme, der ætser deres ansigt af? Men jeg var bare hyret ind. Jeg var ikke instruktøren. Jeg havde meget lidt at skulle sige om det.

Channing Tatum - G.I. Joe: Rise of Cobra

Stripperen der blev til skuespiller, Channing Tatum, har efterhånden fået opbygget en solid skuespilkarriere med film som Step Up, 21 Jump Street, Foxcatcher samt den biografaktuelle The Lost City.

Tatum har dog været underlagt en kontrakt på et vist antal film under Paramount Pictures og en af dem, der blev påtvunget ham, var den knap så populære G.I. Joe: The Rise of Cobra. I et interview med Howard Stern sagde Tatum følgende om filmen:

- Jeg skal være helt ærlig. Jeg fucking hadede den film. Jeg blev presset til at lave den. Manuskriptet var ikke særlig godt. Og jeg ville ikke lave noget, som jeg… Som jeg var fan af siden jeg var barn. Jeg ville ikke lave noget som var 1) dårligt, og 2) jeg var bare ikke sikker på, at jeg gad at være G.I. Joe.

LÆS OGSÅ: Oscar-nomineret ny film vil udforske kultur og generation: "Er det nu os, der er de voksne?"

Matthew Goode - Leap Year

Matthew Goode er ikke den mest højprofilerede skuespiller på denne liste, men han har alligevel en solid karriere bag sig med film som A Single Man, Stoker og The Imitation Game. Men på trods af flere kloge valg har Goode også et par mindre fornuftige film på CV’et. En af dem tæller Leap Year.

I et interview med The Telegraph udtalte Goode sig ærligt om den romantiske komedie, hvor han spillede overfor Amy Adams:

- Hovedårsagen til at jeg tog rollen var, at jeg kunne komme hjem i weekenden. Det var ikke på grund af manuskriptet, tro mig. Føler jeg, at jeg har skuffet mig selv? Nej. Var det et dårligt job? Ja, det var det. Men jeg havde det sjovt og fik penge for det.

Megan Fox - Transformers

Skuespilleren Megan Fox har haft en meget blandet skuespil-karriere fra hendes spæde start i tv-serien 'Hope & Faith' til roller i film som Jennifer's Body. Fox er dog efterhånden mest kendt for tre ting – hendes udseende, hendes forhold til Machine Gun Kelly samt hende famøse udtalelser om instruktøren Michael Bay.

Bay og Fox arbejdede sammen på de to første Transformers-film, men efter en lang og intens pressetour på Transformers 2: Revenge of the Fallen med mange skarpe bemærkninger frem og tilbage, blev Fox fyret. I nogle udtalelser har Fox reflekteret over filmen og de involverede som helhed, som det ses i IndieWire:

- Jeg er forfærdelig i den [filmen, red.]. Det var min første rigtige film, og den er hverken ærlig eller realistisk. Filmen var ikke dårlig, jeg er bare ikke stolt af, hvad jeg præsterede. Men medmindre du er en erfaren veteran, er det at arbejde med Michael Bay ikke en oplevelse, der har meget med skuespil at gøre.

I et kontroversielt interview med Wonderland Magazine fortalte Fox sin helt ærlige mening om Bay, hvilket ledte til hendes fyreseddel:  

- Han er ligesom Napoleon, og han vil skabe det der sindssyge, berygtede og skøre ry. Han vil gerne være ligesom Hitler på sine sets, og det er han. Så han er et mareridt at arbejde for.

Mark Wahlberg - Boogie Nights

Mark Wahlberg, som gik fra at være rapper, til model og så anerkendt skuespiller, har et imponerende CV bag sig. Wahlberg har arbejdet med nogen af tidens største instruktører, deriblandt Paul Thomas Anderson, David O. Russell og Martin Scorsese.

Med tanke på hvordan han så ud og agerede i starten af hans karriere, vil det nok komme som en overraskelse, at The Departed-skuespilleren fortryder sin medvirken i den ikoniske film Boogie Nights.

Den meget troende katolske skuespiller har udtalt sig i 2017 om det ikoniske drama:

- Jeg håber bare altid, at Gud er film-fan og tilgivende, for jeg har taget nogle dårlige valg før i tiden. ’Boogie Nights’ er oppe på toppen af den liste.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.