Cookie- og Privatlivspolitik
Stjernerne går i krig sammen i den autentiske The Outpost

Stjernerne går i krig sammen i den autentiske The Outpost

Et comeback, søn af en legende og en spirende skuespiller

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

The Outpost er en autentisk krigsfilm, der har premiere i denne uge. Hovedrollerne indtages af en skuespiller, der ikke har medvirket i større produktioner i længere tid, én med et kendt efternavn og et nyt stjernefrø.

Man følger et hold amerikanske soldater, der er placeret dybt nede i en dal omgivet af bjerge i Afghanistan tæt ved den pakistanske grænse. Deres mission går ud på at stoppe Taliban med at rekruttere flere afghanere til deres terrorenhed.

Efter fire års forsøg på at tale den afghanske civilbefolkning til fornuft må de 54 soldater sande, at deres mission er mislykkedes. De bliver derfor sendt hjem, men inden afgangen bliver de angrebet fra bjergene af Taliban, og de amerikanske soldater må nu kæmpe en indædt ildkamp for at overleve.

”Kampen om Kamdesh”, som slaget blev kaldt, er det blodigste amerikanske sammenstød i den afghanske krig. Udover det blev enheden Bravo Troop 3-61 CAV, som de 54 soldater var en del af, den mest dekorerede enhed, da flere af soldaterne blev hædret med medaljer.

Nedenfor følger en introduktion af de tre hovedroller.

The Outpost

Orlando Bloom spiller Ben Keating
På plakaten for filmen er der et navn, der især står ud, og det er Orlando Blooms. Det er lang tid siden, han har haft en rolle i en stor produktion. Han har siden 'Ringenes Herre'-trilogiens afslutning i 2003 og Pirates of the Caribbean: At World's End i 2007 genoptaget sin rolle som Will Turner i Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge i 2017 og sin rolle som Legolas i Hobitten-filmene senest i 2013. Ellers har det været småt med roller til den britiske skuespiller. Nu er han vendt tilbage i 'The Outpost' i rollen som løjtnant Ben Keating, som er den første, der prøver at opbygge et godt forhold til afghanerne.

The Outpost

Scott Eastwood spiller Clint Romesh
En af Ben Keatings mænd er sergent Clint Romesh, som bliver spillet af Scott Eastwood. Og med det efternavn er der vist ikke tvivl om, hvem hans far er. Scott Eastwood er ikke ny på Hollywoods stjernehimmel. Han har tidligere medvirket i Snowden, Suicide Squad og Fast & Furious 8. Scott Eastwood er en af de bærende kræfter i filmen og tager teten i kampen mod Taliban for at sikre sine kammeraters overlevelse.

Instruktør Rob Lurie drager paralleller mellem Eastwood junior og senior, men siger der er en stor forskel på de to, som kan ses i juniors rolle i 'The Outpost'. Clint Romesh er en empatisk og venlig soldat, der samtidig nærer stærke følelser for sin familie og venner modsat sin mere koldblodige far i hans gamle roller.

The Outpost

Caleb Landry Jones spiller Ty Carter
Den tredje hovedrolle i filmen er Caleb Landry Jones som sergent Ty Carter. Caleb Landry Jones er et af de spirende stjernefrø, som allerede har medvirket i store produktioner som Get Out, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, og Lone Scherfigs The Kindness of Strangers. I 'The Outpost' spiller han outsideren, som ingen rigtig kan lide, men da talibanerne angriber, gør han alt, hvad han kan for at redde sine kammerater, trods han selv er ved at gå i panik, men han forsøger at bevare fatningen.

Rob Lurie var ikke i tvivl om, at Caleb Landry Jones skulle spille rollen som Ty Carter, trods han hverken havde den passende kropsbygning, den rigtige frisure eller udseende. Men skuespillerens evne til at spille alle sine roller med stor overbevisning gjorde udfaldet for instruktøren, som var imponeret over Caleb Landry Jones’ dedikation til rollen som Ty Carter.

The Outpost er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.