Cookie- og Privatlivspolitik
Sylvester Stallone bekræfter: Demolition Man 2 er på vej

Sylvester Stallone bekræfter: Demolition Man 2 er på vej

Warner Bros. arbejder på en opfølger til 1993-filmen

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Science fiction-filmen Demolition Man med Sylvester Stallone og Wesley Snipes var ingen stor succes, da den udkom i 1993. Men i tiden efter er filmens popularitet vokset.

Så meget, at fans har efterspurgt en 2'er - og det var præcis, hvad der skete under en live Q&A med Stallone på Instagram for nyligt.

Her blev actionstjernen nemlig spurgt ind til muligheden for 'Demolition Man 2', og her afslørede den 73-årige skuespiller, at den rent faktisk var på vej:

- Vi arbejder på den lige nu med Warner Brothers, og det ser fantastisk ud, så den burde komme ud. Det kommer til at ske.

Filmen fra 1993 følger Stallone som sergent John Spartan, der efter at have været lagt på is i et kryogent fængsel, vækkes i året 2032, hvor han forfølger sin tidligere nemesis Simon Phoenix (Snipes) i et pacifistisk samfund kaldet San Angeles.

Selvom Stallone lyder ret skråsikker, er der intet officielt ude, og vi skal nok derfor ikke glæde os for tidligt.

Til Stallone-fans afslørede skuespilleren også, at der var en tv-serie remake på vej af filmen Nighthawks (på dansk: Terrorpatruljen) fra 1981.

Sidste år fortalte Stallone ligeledes, at han arbejdede på et reboot af actionfilmen Cobra fra 1986 med instruktøren Robert Rodriguez. Ligesom at han også tidligere har luftet tanker om en efterfølger til Tango & Cash med Kurt Russell.

Med andre ord arbejder den 73-årige Hollywood-stjerner stenhårdt videre. Hans næste film bliver superheltefilmen 'Samaritan' med danske Pilou Asbæk på rollelisten.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

3 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden
Rasmus/Musen

Wow! Det var da meget interessant.

1 uge siden

Aktive debatter