Cookie- og Privatlivspolitik
Er Cate Blanchett den største kvindelige skuespiller lige nu?

Er Cate Blanchett den største kvindelige skuespiller lige nu?

Skuespillerinden har flere spændende projekter på vej

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Cate Blanchett har fødselsdag - og hvilken glædelig lejlighed til at stille fokus på den nu 51-årige skuespiller, der er en af sin tids største (måske dén største) i sit fag. Se bare på antallet af priser og ikke mindst den imponerende mængde store filmprojekter, hun har på vej.

Over sin 30 år lange filmkarriere har hun været nomineret til hele 7 Oscars, hvor hun vandt 2 for The Aviator og Blue Jasmine

Hendes CV spænder over alle genrer og en lang række forskellige roller fra Dronning Elizabeth i Elizabeth: The Golden Age over elver-dronningen Galadriel i Ringenes Herre til en fattig Manhattan socialite i Woody Allens Blue Jasmine. Hun har kort sagt spillet lidt af hvert - men altid med bravuer!

Man kan aldrig få for meget Blanchett, og det har film-og streamingbranchen også fået øjnene op for. Hun er i høj kurs - og er på vej med flere spændende projekter med nogle af branchens top-instruktører.

Hun er i øjeblikket aktuel FX/Hulu-serien 'Mrs. America', der vises på HBO, hvor hun spiller hovedrollen som en konservativ husmor.

Blanchett står ligeledes til at skulle medvirke i The Big Short-instruktøren Adam Mckays kommende Netflix-film ' Don't Look Up'. Jennifer Lawrence er også på rollelisten i filmen, der handler om to astronomer, der tager på en pressetur for at advare folk om, at der om et halvt år er en asteroide, der vil ramme jorden. 

Derudover skal hun medvirke i 'Armageddon Times' af Ad Astra-instruktøren James Gray. Filmen er baseret på Grays ungdom og foregår i Queens i 1980'erne, hvor Gray gik på en privatskole, der havde Donald Trumps far, Fred Trump, i skolebestyrelsen. 

Mrs America © FX/ Hulu
Cate lanchett er aktuel i FX/ Hulu-serien 'Mrs America' der vises på HBO. 

Cate Blanchett har spillet virkelige personer op til flere gange i karrieren, og det venter også i den skal  det kommende projekt 'Lucy and Desi'. Amazon-projektet, der har været længe undervejs, står endelig til at påbegynde produktion i år, hvis alt går som planlagt. Projektet leder efter en instruktør, og Blanchett har påtaget sig rollen som Lucille Ball.

Filmen er baseret på den virkelige historie om Lucille Ball og hendes mand Desi Arnaz, der begge medvirkede i serien 'I Love Lucy'. De var et magtfuldt par i Hollywood og var gift i 20 år, indtil de blev skilt i 1960. Deres to børn fungerer som producere på projektet.

Ifølge rygterne skal Blanchett ligeledes medvirke i filmatisering af det populære videospil 'Borderlands'. Instruktøren bag er Eli Roth, der tidligere har samarbejdet med Blanchett i 'The House with the Clock in the Walls'. Efter sigende skal hun spille Lilith, men det er endnu ikke bekræftet.

Cate Blanchett var i gang med at optage Guillermo Del Toros nye film Nightmare Alley, da Coronavirussen tvang settet til at lukke ned på ubestemt tid. Udover Blanchett er Bradley Cooper, Rooney Mara, Toni Collette og Willem Dafoe på rollelisten.

Den 50-årige skuespiller er på vej til at blive den største kvindelige skuespiller lige nu - og det er fedt at se, hvordan hun ser ud til at bryde det alders-tabu som i flere år har domineret i Hollywood.

Alle projekterne afventer premieredatoer.  

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

peteruser/939800
peteruser/939800

det er da vildt alt det spam der er på den her side med link til forskelig piger og deres snap :-( :-(

7 timer siden
Daniel Bentien

Tusind tak for at indrapportere det. Vi har fjernet og blokeret "Mary" og holder løbende øje med spam-brugere.

16 timer siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Kan i ikke fjerne alle de beskeder fra Mary og andre med sex club???
De står mange steder .....

16 timer siden
jonas

Tak for spoilers angående Bond-filmen! Har læst om plottet med den kidnappede videnskabsmand før, men nu ved jeg så, at det er "bedrag". Øv! :(

2 dage siden
Jimmy

Titanic igen igen
Løvernes Konge igen igen
Hvad med at samle op på de film som vi er gået glip af i den her Covid-tid..

3 dage siden

Aktive debatter