Cookie- og Privatlivspolitik
Kino.dk filmpodcast #33: 35 eventyrlige år med Wikke & Rasmussen

Kino.dk filmpodcast #33: 35 eventyrlige år med Wikke & Rasmussen

Skal du ha' soya i podcasten? Interview med de danske filmskabere

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Michael Wikke og Steen Rasmussen - bedre kendt som Wikke & Rasmussen - er aktuelle med familiefilmen Gooseboy, der følger i filmskabernes ånd med en eventyrlig historie, fængende musik og en talende gås.

Køb dine billetter til 'Gooseboy' herunder:

Vi mødte de to danske originaler til en snak om deres 35 år lange karriere, der strækker sig over tiden på Danmarks Radio i 80'erne og hele vejen frem til i dag.

Fra Tonny Toupé, Sonny Soufflé, Ronnie Rosé, Brødrene Bisp og mange andre kære karakterer, videre til deres seks spillefilm, herunder publikumsucceser som Hannibal & Jerry og Flyvende Farmor, en julekalender og et hav af andre kreative projekter.

I vores interview kommer vi forbi en masse emner - hvor endte eksempelvis Brødrene Bisps voldsomme Volvo? Og hvad er makkerparrets inspirationskilder?

Vi hører også historier om flere af de mange stjerner, der har gæstet deres film, herunder Monica Zetterlund, Flemming 'Bamse' Jørgensen og Casper Christensen.

Vi snakker selvfølgelig også om musikken, der altid spiller en central rolle i de to herres film - og sidst, men ikke mindst, hvordan Wikke & Rasmussen forudsage Donald Trump allerede tilbage i 1997.

Du kan lytte til podcasten herover, mens du også finder den:
På Spotify
I Apple podcast
Hos Libsyn
- Og i podcast-app'en på din iPhone, hvor du også finder vores øvrige episoder.

God fornøjelse - og husk at skrive til os med forslag om alt fra emner til forbedringer og skamros på podcast@kino.dk. Samt selvfølgelig at abonnere på podcasten, så du ikke misser nye afsnit.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.