Cookie- og Privatlivspolitik
Ugens premierefilm - 11/10/18

Ugens premierefilm - 11/10/18

Fra dansk fantasy til japansk Cannes-vinder

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Ugens hele ni premierefilm byder på alt fra dansk fantasy, en grum Tom Hardy, Peter Plys og en britisk agent, videre til gangster-ferie, en japansk Cannes-vinder og en tur til Kirgisistan samt et skuespillermøde og et palæstinensisk drama.

Vildheks
Den danske familie- og fantasyfilm er baseret på Lene Kaaberbøls bogserie af samme navn. Clara er en helt almindelig pige, men en dag bliver hun angrebet af en mystisk sort kat og alt ændres. Hun besidder pludselig kræfter som sin moster, vildheksen Isa, og har fået en speciel kontakt til naturen og dyrene. Det bliver starten på en farlige rejse for Clara, der nu skal bevise sit værd som en vaskeægte vildheks.

billetsalg

Venom
Byd velkommen til en ny type superhelt: Symbioten Venom kendt fra Spider-Man-universet. Tom Hardy spiller journalisten Eddie Brock, der bliver besat af det udenjordiske væsen Venom, som giver ham superkræfter. I actionfilmen skal Brock undersøge stedet The Life Foundation til en artikel, men kommer galt afsted, da et eksperiment løber løbsk. Instruktøren har tidligere stået bag bl.a. ’Zombieland’.

billetsalg

Jakob og Peter Plys
Disney-filmen handler om den elskelige bamsebjørn og drengen Jakob fra det underfundige Peter Plys-univers. Drengen er nu blevet voksen, og en dag dukker barndomsvennen Peter Plys op for at hjælpe ham med at få fantasien tilbage. Jakob spilles af Ewan McGregor, mens de øvrige charmerende karakterer fra universet som Tigerdyret, Grisling og Æsel også dukker op.

billetsalg

Johnny English slår til igen
Spion-komedien er tredje film i serien om den klodsede og hemmelige agent, der atter engang spilles af Rowan Atkinson. Efter et cyberangreb afslører identiteterne på alle undercover-agenter i Storbritannien, tvinges den patriotiske Johnny English ud af pension for at jage hackeren og redde England. Som et led i hans mission må Johnny finde sig til rette med ny teknologi - bl.a. virtual reality.

billetsalg

Holiday
Det danske krimidrama følger den unge Sascha, der er taget på ferie i en luksusvilla ved den tyrkiske riviera. Sascha er gangsteren Michaels elskerinde, og sammen med hans familie og venner nyder de solen, maden og de vilde fester. Men da Sascha en dag møder den hollandske sejler Thomas, begynder Michael for alvor at vise sin besidderiske og brutale natur.

billetsalg

Shoplifters
Det japanske drama vandt Guldpalmen på Cannes Film Festival 2018 og handler om en familie, der på kærlig vis hustler sig igennem hverdagen. En aften finder faren og moren en lille forsømt pige, som de beslutter sig for at tage til sig, og inden længe er pigen en del af familien. Men boblen må briste på et eller anden tidspunkt, da deres ulovlige livsstil altid er i fare for at blive opdaget.

billetsalg

Centaur
Manden Centaur lever med sin døvstumme kone og unge søn i det landlige Kirgisistan. En dag kommer det frem, at han har stjålet en væddeløbshest. Centaur vil nemlig gerne genfinde det nomadiske blod i sine årer, og han håber på, at det kan gøres ved at ride på hesteryg. Familiefaren tror inderligt på, at det kirgisiske folk stammer fra det mytologiske væsen kentaur, som er halvt hest, halvt mand.

billetsalg
 

Te med Damerne
Filmens fire kendte kvinder og nære veninder mødes for at hyggesludre, more sig og mindes gamle dage. Denne gang har de inviteret kameraet med. Det er en hyldest til fire skuespillerinder med en helt unik karriere, nemlig Aileen Atkins, Judi Dench, Joan Plowright og Maggie Smith. Alle fire er gået fra den spirende begyndelse i 1950'erne og frem til nutidens berømmelse.

billetsalg

The Reports on Sarah and Saleem
Dramaet handler om affæren mellem en palæstinensisk chauffør og en jødisk, israelsk caféejer. Chaufførens kone er gravid, mens caféejerens mand er officer i hæren. Filmen foregår i det splittede Jerusalem, hvor deres forhold bliver set ilde på. Affæren tager en farlig drejning, da de bliver set på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, og pludselig bliver Saleem overvåget af begge sider i konflikten.

billetsalg

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.