Derfor er The Nun for uhyggelig til YouTube

Promo for nonne-gyset trækkes tilbage - men den kan ses her
Billede
(© Warner Bros.)

Den 6. september kan du gå i biografen og gyse igennem med horrorfilmen The Nun. Du kan faktisk allerede købe dine billetter lige her. Men inden gyset overhovedet har ramt biograferne, har den dæmoniske nonne altså skræmt livet af folk verden over.

For en blot 6 sekunder lang promo-video på YouTube er nemlig blevet trukket tilbage, da den overskrider sitets retningslinjer som værende for chokerende.

Den korte video byder nemlig på et særdeles effektivt jump scare, hvor den uhyggelige nonne pludselig og højlydt popper frem fra skærmen efter, at det ser ud til, at der ellers er blevet skruet ned for lyden. Se videoen herunder på eget ansvar.



Hør desuden også vores podcast om gyserfilm, der ændrede vores liv lige her - hvis du tør?

’The Nun’ er en spin-off til gyserfilmen Nattens dæmoner 2 og fortæller historien om en ung nonne, der begår selvmord på et rumænsk kloster. Vatikanet sender en præst og en ung novice til at undersøge sagen.

Sammen kommer de på sporet af en uhellig sag, og inden længe er de både i fare for at miste deres liv og sjæl, når de konfronterer en ondskabsfuld kraft i skikkelse af den dæmoniske nonne.

’The Nun’ har biografpremiere den 6. september – køb dine billetter her