Cookie- og Privatlivspolitik
Derfor er The Nun for uhyggelig til YouTube

Derfor er The Nun for uhyggelig til YouTube

Promo for nonne-gyset trækkes tilbage - men den kan ses her

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Den 6. september kan du gå i biografen og gyse igennem med horrorfilmen The Nun. Du kan faktisk allerede købe dine billetter lige her. Men inden gyset overhovedet har ramt biograferne, har den dæmoniske nonne altså skræmt livet af folk verden over.

For en blot 6 sekunder lang promo-video på YouTube er nemlig blevet trukket tilbage, da den overskrider sitets retningslinjer som værende for chokerende.

Den korte video byder nemlig på et særdeles effektivt jump scare, hvor den uhyggelige nonne pludselig og højlydt popper frem fra skærmen efter, at det ser ud til, at der ellers er blevet skruet ned for lyden. Se videoen herunder på eget ansvar.Hør desuden også vores podcast om gyserfilm, der ændrede vores liv lige her - hvis du tør?

’The Nun’ er en spin-off til gyserfilmen Nattens dæmoner 2 og fortæller historien om en ung nonne, der begår selvmord på et rumænsk kloster. Vatikanet sender en præst og en ung novice til at undersøge sagen.

Sammen kommer de på sporet af en uhellig sag, og inden længe er de både i fare for at miste deres liv og sjæl, når de konfronterer en ondskabsfuld kraft i skikkelse af den dæmoniske nonne.

’The Nun’ har biografpremiere den 6. september – køb dine billetter her

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Seanuser/771861

Det bliver først når den rammer Netflix.

Claus

Det var da alt andet end skræmmende. Jeg kan konkludere at jeg ikke er i målgruppen.

GiwizZeni

Latterlige teenage-gysere med deres evindelige jumpscares. Jeg er SÅ træt af det shit. Det er uopfindsom, kold og beregnende teknik - og det siger mig ikke en hat. Jeg smider hverken tid eller penge efter nonnen. I'm out...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Så lad os bare være enige om at være uenige.

17 minutter siden
Kath

Det bliver spændende at se nye horisonter udforsket i de forskellige film.

1 time siden
Morten Stig

Disney har ødelagt MCU det startede med Brie Larsen og Captain Marvel, fortsatte I Endgame og nu det her lort please MCU er død Marvel er død.

1 time siden
Morten Stig

Først ødelagde de MCU med Brie Larsen og Captain Marvel.

Så smadrede de EndGame med Brie Larsen og Captain Marvel.

1 time siden
rene

men jeg frygter lidt at man kommer til ikke at kunne følge med i filmene uden at købe Disney channel, og jeg syntes egentlig ikke om den måde at fø

3 timer siden

Aktive debatter