Cookie- og Privatlivspolitik
Hvilken Avenger er mest i fare for at dø?

Hvilken Avenger er mest i fare for at dø?

Kvalificerede gæt før premieren…

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Glem alt om Agent Phil Coulsons død i The Avengers fra 2012. Mage til ligegyldig bortgang, der blev dyrket uforholdsvis meget, skal man kigge længe efter. I hvert fald i det filmiske superhelte-universet, hvor heltene jo som grundregel ikke dør.

Men det laves der muligvis om på nu, hvor den næstsidste Avengers-film, Infinity War, står for døren, med lovning om bål, brænd og en mulig afsked med en eller flere af de væsentligste karakterer fra universet.

Instruktør-duoen bag, Russo-brødrene, har ikke direkte bekræftet et kommende dødsfald, men der er blevet lagt i ovnen med diverse vage udsagn. Et casting-opslag, der ledte efter begravelses-deltagere til Avengers 4, en censur-beskrivelse, samt strenge anråb her før premiere om, at publikum ikke må spoile noget.

Og nej, vi på redaktionen skal da heller ikke spoile noget med dagens gætterier. Vi aner jo lige så lidt som jer andre, men her kommer de: Vores fem kvalificerede bud på, hvilken Avenger der stiller træskoene i ’Infinity War’.

Nyheden indeholder selvsagt spoilers om de foregående MCU-film. 

5. THOR
Torden-guden vil eftersigende få mere skærmtid end nogen af de andre helte i ’Infinity War’, hvilket kunne være for at bygge ham yderligere op, før den almægtige Odin-arvtager ofrer sig for at redde universet. En passende opgave for en guddommelig karakter, da modstanden jo kommer i form af den langt fra menneskelige Thanos.

Men, men, men, Thor har netop haft karrierens fedeste solofilm via den helt igennem originale tredje film, Ragnarok, og at dræbe ham efter så flot et comeback virker som et spild af potentiale.

4. LOKI
Til gengæld har Thors dobbeltsidede bror, Loki, flere gode grunde til at sige farvel og tak. ’Ragnarok’ bød også på en energisk og drillesyg Loki, men karakteren er muligvis ved at være udtømt. Han er hverken god eller ond, og vekselvirkningen mellem de to indre poler kan ikke fortsætte for evigt.

I menneskehedens øjne, vil han også altid være skurken, der angreb New York i ’Avengers’, så han bliver næppe benådet. Selvom han måske slås imod Thanos i ’Infinity War’… hvilket han sikkert ikke gør, for når først Thanos vifter ham om næsen med de magtfulde sten, er det sandsynligt, at antihelten igen-igen skifter side.

Det ville så lægge op til en dejlig tragisk finale, hvor Loki igen-igen-igen skifter side og ofrer sig for menneskeheden… også selvom han altid har følt sig ufattelig meget bedre end os.

3. VISION
Det føles næsten for oplagt – og ærligt talt kedeligt – hvis det er Vision, der skal forlade universet. For det første fordi han altid har levet på lånt tid, siden han dukkede op i ’Age of Ultron’ og fik den såkaldte Mind Gem inkorporeret i sit ”kranie”… og ja, man ser ham få den hevet voldsomt ud i traileren til ’Infinity War’. For det andet ville hans dødsfald være et let familievenligt et af slagsen. Han kan jo trods alt sikkert eksistere videre uden sin krop - sådan startede han da mere eller mindre ud.

2. CAPTAIN AMERICA
Den ene grund til at Captain America er i farezonen er, at Chris Evans allerede har udtalt, at han er færdig med universet efter ’Avengers 4’. Men der er flere gode grunde.

Steve Rogers er blevet en af seriens absolut fedeste karakterer ved at være splittet mellem den spejder-agtige bannerfører og den antiautoritære selvtægtsmand.

Ej at forglemme at Rogers ikke nyder tilværelsen som gammeldags helt i moderne omgivelser. Hans livs kærlighed er for længst død og borte. Hans kammerater er blevet hans modstandere. Hans arbejdsgiver viste sig at være i ledtog med det onde. Og hans bedste ven ryger ind og ud af koma. Også er han tudsegammel indeni. 

Captain America ville få en ærefuld død. Ingen tvivl om det. Og der ville ikke være et øje tørt i salen.

1. IRON MAN
Robert Downey Jr.’s legendariske karakter er dog alligevel den mest oplagte at sige farvel til. Som et punktum for 10-års-jubilæet for premieren på Iron Man (2008), der vel og mærke startede det hele, og samtidig som en 53-årig skuespillers retræte fra den rød-guld-farvede jernuniform.

Tony Stark-karakteren har også forsøgt at gå på pension i sine solo-film, og det kække geni har siden angrebet i 2012 været en mærket mand, der endte med at kaste sig ud i en borgerkrig med halvdelen af holdet.

At den rastløse Stark er emotionelt investeret i Pepper Potts gør en potentielt dødsfald endnu mere væsentligt. Han har simpelthen noget at miste. Og det samme har vi som publikum. Ligeledes kan hans dødsfald virker som en katalysator for hans superhelte-kadet, Spider-Man, og den kommende film om edderkoppe-drengen.

Iron Man er muligvis den mest elskede af alle Avengers-heltene, så en afsked med Stark ville være… i mangel af bedre ord… episk.

Men det var bare vores bud... hvad er dine?

Infinity War får premiere den 25. april – husk INGEN SPOILERS derude!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tomuser/871401

At holde styr på hvem der dør ikke dør, men vil ikke spoile noget her for dem der ikke har set den endnu :)

Jeff

I don't want him to, as he's one of my favourite characters in the MCU, but he's the one most likely to sacrafice himself to try and stop Thanos.
I think Loki is going to die and Gamora or Drax will probably bite the bullet...

Excitement is dialed up to 11!!

Stine Teglgaard

I've seen it, but my lips are sealed!

Michael

Loki tror jeg også dør.

Iron Man kunne være et godt bud, da hans historie er fortalt færdigt, og synes vi tit ser en mentor dø på film (Mentor for Peter Parker), men vi mangler stadig opgøret med The Mandarin og Ten Rings som stadig er derude et sted.

Captain America tror jeg ikke på, da han stadig er med i Avengers 4 og føler ikke hans historie er færdig, med slutningen på Civil War og tror også at Red Skull er der ude et sted.

Bucky tror jeg mere på da hans historie er færdig og det virker lidt tamt at han skal overtage Captain America rollen.

Hawkeye er efter min mening ikke så interessant, synes han har været for meget i baggrunden og kan ikke rigtig finde ud af hvad mere der kan fortælles om ham.

Nick Fury ser vi ikke meget til mere og han har heller ikke så meget at byde ind med længere, men vi kommer alligevel til at se ham i Captain Marvel, hvis han skulle stille træskoene her.

Det er jo blevet offentlig gjort at Thanos er stærkere end Hulk, så er det et farvel til Hulk?

Uanset hvem der dør er der altid en til at erstatte i form af en anden person som spiller karakteren eller en lignende som vi allerede har set med Ant-Man, andre bud Spiderman: Miles Morales, Hulk: Shehulk, Black Panther: Hvem end der er tronfølger osv.

Jeg synes det er en skam at Disney har været så meget fremme i deres kampagne om at vi nok skal forvente et par stykker sige farvel, tror det kommer til at ødelægge lidt filmen og følelserne med den viden når man endelig kommer til en dødscene, sidder jeg nok bare og tænkter "Nåh det var en, kommer der flere?".

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

2 uger siden

Aktive debatter