Cookie- og Privatlivspolitik
It 2 starter optagelser til sommer

It 2 starter optagelser til sommer

Pennywise er snart tilbage

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Sidste års enorme gyserfænomen It har som bekendt en efterfølger på vej, og seneste forlyder det, at It: Chapter Two starter optagelser til sommer.

Ifølge Omega Underground påbegyndes indspilningerne nærmere præcist den 18. juni, hvorefter de vil løbe til oktober-novmeber i Toronto/Port Hope, som igen vil danne baggrund for Stephen Kings lilleby Derry, Maine.

Læs også: Derfor blev It den største gysersucces nogensinde

Gyseren vil denne gang følge de voksne udgaver af børnene 27 år senere, hvor de igen skal kæmpe mod det onde i form af dræberklovnen Pennywise.

Gary Daubermann, der også skrev den første film, leverer igen manuskriptet baseret på Kings oplæg, ligesom at det forventes, at både instruktør Andy Muschietti og Pennywise i skikkelse af Bill Skarsgård vender tilbage.

'It: Chapter Two' rygtes til at have en række nyindspillede flashback-scener med børnene fra den første film, mens vi stadig afventer, hvem der skal spille de nye voksenroller.

It: Chapter 2 får premiere den 5. september 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
BERTILuser/82528

Det tog så kun Kino.dk 4 dage at oversætte kildeartiklen fra engelsk til dansk ;)

Johnnyuser/335920

Da handlingen foregår ca. 27 år efter den første film, skal skuespillerne være omkring 37 år, så det er nok skuespillere fra 35-40 år.

Jeg håber at de løfter historien i chapter 2 i forhold til del 2 af 90'er miniserien, da det var den svageste del i den serie.

Jacob

Remaket rummede en god blanding af nervøs humor, og klassiske King gys. Den blev en velfortjent succes, og jeg ser frem til mere om Det Ondes fortid. En scene blev droppet hvor man ser ham i 1600-tallet, og den håber jeg i stedet dukker op i fortsættelsen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

5 timer siden
susanuser/413972
susanuser/413972

Så "Krudttønden" i går med blandede følelser, for på trods af dygtige skuespillere med gode navne, så var det jo en filmatisering af en virkelig hæ

9 timer siden
Shaolin

En ægte Bond-fan må da i det mindste vide at Dr. No er fra 1962...

EDIT: Og at hans CIA-ven hedder Felix Leiter og ikke Leitner.

1 dag siden
Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

1 dag siden
Anna

Pls go easy!!

2 dage siden

Aktive debatter