Cookie- og Privatlivspolitik
Ny animationsfilm af Anders Matthesen er på vej

Ny animationsfilm af Anders Matthesen er på vej

Stewart Stardust vender tilbage!

Stem op!
56
Stem ned!
0
(reset)

Sidste år udkom komikeren Anders 'Anden' Matthesens børnebog 'Ternet Ninja' til flotte anmeldelser og stor popularitet - og nu er en filmudgave på vej. 

Matthesen har tidligere haft stor succes med animationsfilmen Terkel i knibe, og det er også holdet derfra, der skal stå bag den nye film, som komikeren selv skriver, instruerer og lægger stemme til. 

Filmen handler om teenageren Aske, der får en ternet Ninja-dukke af sin onkel Stewart, da han kommer hjem fra Thailand. Det viser sig dog ikke at være nogen helt almindelig dukke - den er nemlig levende, dødens farlig og besat af tanken om retfærdighed og blodhævn overfor dem, som tog livet af dens skaber. 

Ninja-dukken hjælper Aske med at få styr på sine problemer, og drengen afgiver et løfte om at hjælpe dukken, uden han dog helt selv ved, hvad det indebærer.

Flere kendte Anden-figurer vil dukke op i Ternet Ninja, herunder den elskede og fanden-i-voldske Stewart Stardust, den uheldige Terkel (som er Askes fætter) og det glade pagehår Arne Nougatgren.

Filmatiseringen af bogen er en drøm, som går i opfyldelse for multi-talentet, der udtaler i en pressemeddelse:

- Det bliver SÅ godt!! Det er så optur at arbejde med animationsfilm igen. Jeg har en hånd i hver eneste gryde og en finger med i alle detaljer. Vi er i fuld gang med storyboard, og om natten sidder jeg og laver nye sange til filmen.

Ternet Ninja får premiere den 25. december 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Xtianuser/911221

Klasse bog og jeg er sikker på at det bliver en klasse film...
Og så kan flere sange fra Anden næppe være skidt.

Benteuser/78861

Bliver en fest dag d. 25 dec.2018, Glæder mig allerede, til næste fantastiske film fra Anders Matthesens hånd :-) Yauhuuu!!

Jonas

Er ellevild med at se mere til Andens skøre og grove univers. Har ikke læst Ternet Ninja, men nu har jeg i hvert fald en grund til at gøre det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

VIPER

Ser ok ud!
Forventer ikke mere, eftersom de har kludret så gevaldigt i de Spider-Man film efterhånden mht historie & karakterere!

12 timer siden
Jacob

Hvordan Peter Parker vender tilbage er det store spørgsmål, og ikke hvorfor man valgte at afslører det inden Avengers: Endgame.

12 timer siden
Jacob

Det var bestemt ikke Marvel Studios’ idé, men noget Sony valgte. De distribuerer solofilmene med Spider-Man, og derfor noget de bestemte.

12 timer siden
Jacob

Det ønskede Marvel Studios hellere ikke der producerer, men Sony distribuerer solofilmene med Spider-Man, og de fik trumfet igennem at Spider-Man:

12 timer siden
Jacob

Jeg synes stadig at Ghost Protocol er den bedste, og Rogue Nation lander som en af de dårligste.

13 timer siden

Aktive debatter