Cookie- og Privatlivspolitik
Er manuskriptet til Star Wars 9 for dårligt?

Er manuskriptet til Star Wars 9 for dårligt?

Ny forfatter hyret

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

At skrive eller instruere en Star Wars-film er langt fra en nem opgave. For nylig blev instruktørerne bag den unavngivne Han Solo-film skiftet ud med Ron Howard, og nu skal en ny mand omskrive manuskriptet til Star Wars: Episode IX.

Ifølge The Hollywood Reporter har Jack Thorne fået til opgave at give Colin Treverrow og Derek Connollys manus en overhaling.

Årsagen skal formentlig findes i Treverrows seneste film, 'The Book of Henry', der blev en fiasko hos både kritikerne og publikum. Lucasfilm har simpelthen mistet lidt af troen på filmskaberen, der ellers havde stor succes med Jurassic World.

Jack Thorne er næppe et navn, der får den største klokke til at ringe hos de fleste, men briten har bevist sit talent ved at stå bag teaterversionen af J.K. Rowlings 'Harry Potter and the Cursed Child'. Lige nu arbejder han på tegneseriefilmatiseringen af 'Sandman' og Julia Roberts-dramaet Wonder.

Colin Treverrow instruerer stadig den niende Star Wars-film, der indtil videre kun har en enkelt bekræftet skuespiller på rollelisten i form af John Boyega.

Star Wars: Episode IX får trods forfatterændringen stadig premiere den 22. maj 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
DJN

Stort set ALLE film fra Hollywood har "script doctors". Selveste Carrie Fisher og Joss Whedon har været inde over MANGE film.

Johnnyuser/335920

når der bliver tilføjet en ny manuskriptforfatter, manuskripterne ændres hele tiden, mange gange også når selve filmningen er begyndt, fordi noget, der lyder godt på papir, måske ikke fungerer helt så godt når man begynder at filme det.

Vi er stadigvæk måneder fra at de begynder filmningen(hvis disney holder fast ved en maj 2019 release, så er det nok vinter/tidlig forår 2018). Hvis Jack Thorne kan give os et bedre udgangspunkt i form af et bedre manuskript, så bakker jeg fuldstændig op om det. Det er jo heller ikke sådan at hele manuskriptet bliver kasseret og han skal starte helt forfra. Så ville jeg nok være blevet nervøs.

Problemet med Han Solo filmen er jo netop(det er i hvert fald det man hører), at de havde et fantastisk manuskript(måske det bedste manuskript til nogen Star Wars film), men at de oprindelige instruktører(Phil Lord og Chris Miller) blev ved med at ændre i manuskriptet og tilføje deres egne ideer og ændre fuldstændig hvordan karakteren Han Solo er.

Jeg kunne dog godt tænke mig at se Gareth Edwards directors cut til Rogue One, for det vi fik var bestemt ikke godt, mange af disse bærer præg af reshoots: For mange cameos/easter eggs, der ikke gav mening, eller var implementeret forkert, og nogle af disse rykker endda ved kontinuiteten i forhold til hvordan Rogue One hænger sammen med A New Hope.

Jacob

Der er jo så meget på spil når vi taler om et niveau som Star Wars, så er der den mindste tvivl om historien holder vand må man få andre til at kigge på det. 'The Force Awakens', 'Rogue One' og for den sags skyld den endnu titelløse film om Han Solo har også gennemgået store manuskriptforandringer. Målt på den økonomiske succes har de to første ikke lidt under det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shaolin

En ægte Bond-fan må da i det mindste vide at Dr. No er fra 1962...

EDIT: Og at hans CIA-ven hedder Felix Leiter og ikke Leitner.

16 timer siden
Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

1 dag siden
Anna

Pls go easy!!

1 dag siden
Anna

ahhahahaah crapique!

1 dag siden
bambiexplorer

Og det var helt klart højdepunktet ved Paul McCa’s seneste koncert i O2 Arena (London). Alle sejl var sat til i en superlækker version!

2 dage siden

Aktive debatter