Cookie- og Privatlivspolitik
Daniel Craig fortsætter som Agent 007

Daniel Craig fortsætter som Agent 007

Rygter om en ny Bond-skuespiller punkteres

Stem op!
194
Stem ned!
0
(reset)

Det ser ud til, at Daniel Craig tager en tørn mere som Agent 007 i den 25. James Bond-film. Det skriver mediet Page Six.

Ifølge flere kilder skulle producer Barbara Broccoli næsten have overtalt den 49-årige brite til at vende tilbage til en femte optræden som superagenten.

Daniel Craig har ellers tidligere udtalt, at Spectre ville være hans sidste 007-film, hvilket har medført vedvarende rygter om, at Tom Hiddleston, Idris Elba og Tom Hardy var potentielle afløsere.

Men et succesfuldt samarbejde mellem Craig og Broccoli omkring en teateropsætning af 'Othello' har medført, at førstnævnte igen kan se sig selv som manden med licens til at dræbe, og ifølge Page Six’ kilder er parterne tæt på en aftale:

- Daniel var meget tilfreds med, hvordan 'Othello' gik, og med de fantastiske anmeldelser. Nu bevæger Daniels samtaler med Barbara sig i den rigtige retning. De har et manuskript af forfatterduoen Neal Purvis og Robert Wade, og de påbegynder produktionen, så snart Daniel er klar til at forpligte sig.

Sam Mendes, der instruerede de to seneste film i serien, fastslog sidste år, at han er færdig med Bond, men hvis Craig har mod på at vende tilbage, kan det jo være, at Mendes ligeledes ombestemmer sig.

Bond 25 har endnu ingen titel eller premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Eller som det hedder på mit arbejde "præferencefleksibel"...

Synes eller at have læst, at DC udtalte efter Spectre, at "han hellere ville snitte håndledene, end at spille JB en gang til"...

Personlig mener jeg stadig at Spectre var skuffende; gang filmatiseret soap, med en hovedrolleindehaver der lignede en, der hellere ville være et andet sted. Da DC så annoncerede sin afgang, og især Tom Hiddleston kom på tale, var det svært ikke at blive begejstret...håber derfor at nyheden kun er rygter...

(men hvis TH bliver den næste bond, kunne det da være fedt, hvis de satsede på Susanne Bier som instruktør...)

Wayne

Craig har gjort det fint. Han var bestemt ikke min favorit fra start - men han har overrasket positivt.

Men mon ikke han bliver glemt på samme måde som Brosnan, når de finder en ny?

Tom Hiddleston er et godt bud på den næste 007 - han har den charme og humor som Craig mangler.

Thomas

Yes yes yes - Craig har gjort karakteren menneskelig - den glatte eventyrsfigur er helt væk - en gave for 007 konceptet, såfremt han fortsætter....

bennyuser/939247

fedt og høre at han forsætter som 007 har været super tilfreds med ham som 007 han er en god skuespiller og spiller for godt som JAMES BOND han er hård og blød og sjov og kan det hele.han er den bedste som 007 og håber at han tager mange film som BOND.

Lars

Må ærligt erkende at jeg ikke har været, og fortsat ikke er begejstret for Daniel Craig som James Bond.

Så derfor havde jeg håbet, at rygterne om Tom Hiddleston, som jo gjorde det aldeles fremragende i "NATTEVAGTEN" af Susanne Bier, skulle være den nye James Bond var sande.

"SPECTRE" var heller ikke imponerende, så vi trængte til en ny, men endnu et eksempel på hvad penge kan gøre, det er skræmmende.

"SKYFALL" var bevares udemærket, men det havde været oplagt at skifte James Bond rollen ud nu.

Stram nu op Barbara Broccoli, det her er en STOR skuffelse. :o(

Jannie Hurupuser/372376

Jubiiii, det var en god nyhed :-)

Henrik Vinther

Ærgerligt at det lader til at en stor nok check er kommet på bordet til at Daniel Craig vil vende tilbage. Man kunne se at hans hjerte ikke var 100% i rollen i Spectre,og jeg forventer derfor det samme for den næste film, der uden tvivl vil lide under en hovedrolle indehaver der kun er der for pengene. Og hvis de fortsætter med Christoph Waltz som skurk og et ligeså dårligt manuskript som sidst, kan det jo kun gå galt.

Jonas

Spectre var lidt af en gennemsnitlig Bond-film, så håber virkelig, at Craig får én fantastisk sidste film at slutte af på. Hvis de også kan få Christoph Waltz tilbage som Blofeld, give ham et godt manuskript at arbejde med og give Lea Seydoux den samme skæbne som Tracy Bond, er der lagt op til det ultimative opgør mellem Bond og Blofeld og SPECTRE. Efterfølgende kan man så filmatisere Carte Blanche med en ny skuespiller i rollen, f.eks. Hardy, Hiddleston eller Cumberbatch.

Jacob

Sammen med en tiltrængt pause, mange penge for at påtage sig rollen igen, og det gode samarbejde bag kulissen er fremragende nyheder, da jeg har været meget tilfreds med Daniel Craigs fremstilling af agent 007.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

1 dag siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

1 dag siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter