Daniel Craig fortsætter som Agent 007

Rygter om en ny Bond-skuespiller punkteres
Billede
(© MGM)

Det ser ud til, at Daniel Craig tager en tørn mere som Agent 007 i den 25. James Bond-film. Det skriver mediet Page Six.

Ifølge flere kilder skulle producer Barbara Broccoli næsten have overtalt den 49-årige brite til at vende tilbage til en femte optræden som superagenten.

Daniel Craig har ellers tidligere udtalt, at Spectre ville være hans sidste 007-film, hvilket har medført vedvarende rygter om, at Tom Hiddleston, Idris Elba og Tom Hardy var potentielle afløsere.

Men et succesfuldt samarbejde mellem Craig og Broccoli omkring en teateropsætning af 'Othello' har medført, at førstnævnte igen kan se sig selv som manden med licens til at dræbe, og ifølge Page Six’ kilder er parterne tæt på en aftale:

- Daniel var meget tilfreds med, hvordan 'Othello' gik, og med de fantastiske anmeldelser. Nu bevæger Daniels samtaler med Barbara sig i den rigtige retning. De har et manuskript af forfatterduoen Neal Purvis og Robert Wade, og de påbegynder produktionen, så snart Daniel er klar til at forpligte sig.

Sam Mendes, der instruerede de to seneste film i serien, fastslog sidste år, at han er færdig med Bond, men hvis Craig har mod på at vende tilbage, kan det jo være, at Mendes ligeledes ombestemmer sig.

Bond 25 har endnu ingen titel eller premieredato.