Cookie- og Privatlivspolitik
Fjerde Lisbeth Salander-bog filmatiseres

Fjerde Lisbeth Salander-bog filmatiseres

Det der ikke slår os ihjel

Stem op!
80
Stem ned!
0
(reset)

Romanen 'Det der ikke slår os ihjel' af David Lagercrantz, der fortsætter fortællingen om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist, bliver filmatiseret af Sony Pictures. Nu har filmselskabet også en instruktør på plads.

Hollywood vælger hermed at springe over Pigen der legede med ilden og Luftkastellet der blev sprængt og i stedet gå direkte til seriens mere uofficelle indslag, som altså ikke er skrevet af den originale trilogis forfatter, Stieg Larsson, der døde i 2004.

Fede Alvarez (manden bag gyseren Don't Breathe) er offentliggjort som instruktør, og han skal nu finde afløsere til Rooney Mara og Daniel Craig, der spillede den utraditionelle duo i The Girl with the Dragon Tattoo.

- Lisbeth Salander er den slags karakter, enhver instruktør drømmer om at vække til live. Vi har et fantastisk manuskript, og nu kommer den sjove del - at finde vores Lisbeth, siger Fede Alvarez i en pressemeddelelse.

'Det der ikke slår os ihjel' (eller The Girl in the Spider's Web som den hedder på engelsk) forventes at få premiere i 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

ALEX

så det håber jeg sandelig også bliver virkelighed ;)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Segoyuser/116755

Det kan da godt være at den amerikanske Rooney Mara ikke kunne stå mål med Noomi Rapace , hun havde den råhed i udtryk, kropssprog som Rooney ikke kunne få frem.
Daniel var okay , generelt synes den svenske udgave var perfektum!
skriver de vil skifte team ud.....?

Synes det er underligt de går direkte til den bog som ikke er skrevet af samme fortatter, plus et kæmpe spring for de 2 vigtige afsnit/film foran, gider ikke bruge mine penge på den film, ser den kun hvis jeg vinder billetter til den, da der har været over et års tørke med at vinde nok ikke sansynligt.....:-))

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Jonas

Foretrækker personligt The Girl with the Dragon Tattoo frem for den svenske Mænd der hader kvinder, selvom de bestemt er gode på hver sin måde. Var vild med Finchers instruktion og Daniel Craig som Blomkvist, og selvom Rooney Mara ikke når Noomi Rapace til sokkeholderne, gjorde hun alligevel et solidt stykke arbejde. Det er derfor ærgerligt at se, at de ikke vælger at filmatisere de to næste bøger og hopper direkte til nr. 4 - og så endda med et helt andet hold. Man skal aldrig sige aldrig, for det kan jo blive godt, og det er trods alt bedre end at klemme Pigen der legede med ilden og Luftkastellet der blev sprængt sammen til én film, som det også har været foreslået tidligere.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Jeg synes at den amerikanske version taber troværdighed når ikke bare skuespillerne udskiftes, men at man på den måde bare tager tingene i nærmest tilfældig orden. Godt at vi har den svenske udgave at se tilbage på.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Simon

Det er for dyrt at bringe Rooney Mara, Daniel Craig og David Fincher tilbage i forhold til at The Girl with the Dragon Tattoo ikke tjente sig selv hjem i biografen. SONY har nok først kunnet få en gevinst efter et stykke tid hvor den har kunnet streames. Deres lønninger ville simpelthen være for høje.
De svenske film var markant billigere at producere og havde stor nok international succes til at mætte en del af efterspørgslen inden.
Idéen rent økonomisk ved at springe til den fjerde bog er, at man kan spare på lønninger samt at markedet ikke er mættet af at der er lavet en anden version først.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
ALEX

Ved man/du om den 4. bog bliver filmatiseret på svensk?

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Men taget de tre første films enorme succes i betragtning, så vil jeg blive mere overrasket, hvis de ikke vælger at gøre det.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Horsi

Disse dør.

11 minutter siden
Julie

Det var jeg ikke lige klar over :) Men så giver det bare endnu mere mening, hvorfor den film er så ægte.

2 timer siden
Twilling

I kan godt glæde jer, til at få grædt ud. Der vil nok være en til flere af marvel heltene der må lade livet til Thanos.

5 timer siden
Tobias

Jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til denne film.

8 timer siden
kim
kim

Super film og virker stadig idag.

9 timer siden

Aktive debatter