Cookie- og Privatlivspolitik
70-årig Oscar-vinder i Fast 8

70-årig Oscar-vinder i Fast 8

Helen Mirren tæt på rolle i action-efterfølgeren

Stem op!
85
Stem ned!
0
(reset)

Helen Mirren har bekræftet over for Elle, at hun er i forhandlinger med filmselskabet bag Fast 8 om en rolle i den stort anlagte efterfølger.

Dermed scorer Vin Diesel og Co. endnu en Oscar-vinder, efter det tidligere på året blev offentliggjort, at Charlize Theron skal spille skurk i filmen.

70-årige Mirren har tidligere medvirket i de to Red-film, så hun er bestemt ikke uvant med action-genren. Samtidig har den britiske skuespiller længe forsøgt at få en rolle i Fast & Furious-serien, hvilket - ifølge hende selv - skyldes en forkærlighed for fart og biler.

Fast & Furious-serien har gennem syv kapitler udviklet sig fra lidt underlødige drengerøvsfilm med mindre anerkendte skuespillere på rollelisten til prestigeprojekter, der nu kan vælge og vrage fra den øverste hylde i Hollywood.

Det er endnu ukendt, hvilken rolle Mirren vil få i filmen, ligesom selve plottet holdes hemmeligt.

Fast 8 får premiere den 13. april 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Helen Mirren er god til at få humor ind i action genren, glæder mig til at se hvordan hun kommer til at blive i et så stort og kendt franchise som F&F...... Ha Ha !

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

1 dag siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

1 dag siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

3 dage siden
Jesper

Han burde have takket nej til den rolle..

Det bliver en no go herfra. WB får ikke fem flade øre for den film herfra.

3 dage siden
Laurids

Ja det fedt med anbefalingerne af film som man ikke kan se det på største lærreder da det nu kommer frem at flere af de store biografkæder har valg

3 dage siden