Cookie- og Privatlivspolitik
Top Gun 2  lever stadig

Top Gun 2 lever stadig

The need for speed?

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Producenten af talrige action-film, Jerry Bruckheimer, taler stadig med Tom Cruise om en fortsættelse til Top Gun. Det bekræfter Bruckheimer i et tweet.


'Top Gun 2' har været på tale ad flere omgange, og projektet dukker stadig op til overfladen med jævne mellemrum. Senest i november hvor Val Kilmer annoncerede på Facebook, at han var blevet tilbudt en rolle. Her på kino.dk er det fem år siden, vi første gang skrev om filmen.

Noget tyder dog på, at filmen faktisk kunne blive en realitet. Om Maverick skal træne unge jagerpiloter, elle selv deltage i diverse lufkampe, er uvist. Et oplagt bud er en blanding af begge dele.

Tom Cruise har først en del andre projekter på vej; Jack Reacher 2 (der optages i disse dage); narko-thrilleren Mena (der allerede er indspillet); 'Mission: Impossible 6' og en ny udgave af gyserklassikeren The Mummy.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Lav da bare en masse rod i den film. Det passer mig helt fint, da jeg synes den første er rædselsfuld.

CINEMANDRUP

Jeg håber så inderligt at Top Gun 2 bliver en realitet. Potentialet for en god historie efter så lang tids fravær er der helt sikkert. Det vil næsten være oplagt at en form for droner vil komme på tale og mon ikke så Mr. Cruise lige viser hvordan det skal gøres istedet

Jacob

... at den skulle involverer kampdroner, og deres indflydelse på behovet for jagerpiloter.

Wayne

Hvis han er med i projektet, så er der også en god historie at hente - sikkert med en ny Maverick-type (måske en pige?).

Val Kilmer kommer nok ikke til at spille Beach Volley igen, så skal han vist i bedre form :-)

Jeg glæder mig til en masse "Dogfight" - det må kunne gøres endnu bedre i dag.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Spielberg har lavet en hel række gode og også fremragende film, men for mit vedkommende var jeg kun underholdt i mesterværksklassen af de helt gaml

2 timer siden
Jimmy

Efter et årti næsten, med remakes er Disney ENDELIG klar med noget NYT!!! HURRAAA... Det lover godt, bare fra de få billeder der er af Raya..

10 timer siden
Thomas

Enig i at Jurassic Park er en fremragende film til 6 stjerner.
Både det visuelle, historien og skuespillerne fungerer her.

1 dag siden
Sandrauser/926666
Sandrauser/926666

Ja, så er det jo bare mega ærgerligt, at en så populær og hyped film som HUSTLERS ikke får dansk biografpremiere, hvorfor ikke?

1 dag siden
Julie

Jeg er virkelig spændt på at se det nye take på Jokeren.

3 dage siden

Aktive debatter