Cookie- og Privatlivspolitik
Stallone pensionerer Rambo

Stallone pensionerer Rambo

Men Rocky vender tilbage

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Sylvester Stallone har fortalt Variety, at han ikke gentager rollen som John Rambo. Dermed kommer den planlagte 'Rambo V: Last Blood' ikke til at ske.

- Hjertet siger ja, men kroppen siger "Bliv hjemme!" Det er ligesom boksere, der går i ringen en sidste gang og får bank. Hvis jeg ikke kan gøre det bedre end sidst, hvorfor så?

Hermed bliver Rambo fra 2008 Stallones sidste film som krigsveteranen. Til gengæld vil den 69-årige skuespiller og instruktør fortsætte som Rocky Balboa. Også selvom det kan blive uden Ryan Coogler som instruktør, hvis næste opgave er superheltefilmen Black Panther.

- Der er ingen tvivl om, at vi laver en 'Creed 2'. Ryan vil sikkert være væk i et par år, så dilemmaet bliver: Skal vi arbejde med en anden instruktør, med Ryan som producent, eller venter vi?

Creed, der stadig er biografaktuel, blev en stor succes i USA, hvor den indtil videre har omsat for 103 mio. dollars.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mathias

Med en solid karriere i ryggen er der heller ingen skam i at sige stop når nok er nok, og som han selv siger: "Hvis jeg ikke kan gøre det bedre end sidst, hvorfor så?", hvilket han har fuldstændig ret i.
Heldigvis kan vi stadig få lov at nyde Rocky Balboa!

CINEMANDRUP

Nu er jeg en af de personer som er vokset op med Rocky og Rambo og derfor er det også lidt sørgmodigt at skulle tage afsked med John Rambo, men tiden var vel inde, selvom mit action hjerte havde glædet sig til Rambo 5 - også bare for nostalgiens skyld for selve karakteren.

Jeg er skam glad for at Stallone ikke pensionere Rocky endnu, men det er jo også et spørgsmål om tid.

Og gud ved om ikke det også bare er et spørgsmål om tid før der er en eller anden tumpe, som vælger at reboot Rambo. Lad denne karakter forblive Stallones for der er kun en John Rambo og vi trænger IKKE til endnu et nyt reboot.

Dunbar

Den sidste Rambo film havde ikke ret meget at byde på udover ekstrem blodige actionscener, så det har jeg skam ikke noget imod, selvom jeg egoistisk nok også ønsker at se Rambo igen.

Jeg vil i hvert fald se frem til en Creed 2, hvis den er ligeså sober lavet som Creed - dén var en fornøjelse at se for en fan af Rocky filmserien.

Jacob

Det er lidt mærkeligt at han ikke kan klarer Rambo, for han har jo spillet Barney Ross tre gange. Men hvis de kan holde samme høje niveau med Rocky, så glæder jeg mig til at se Adonis Creed igen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Disney har lavet Vaiana om en ensom kvinde på vandet, der søger efter nye eventyr.

20 timer siden
Rasmus/Musen

Sikke en beslutning(jeg tænkte selv, det nok aldrig ville stoppe det vanvittige univers).

20 timer siden
Daniel Bentien

Jeg fik aldrig kvitteret for din og Waynes meget nyttige feedback på vores streamingguide. Mange tak for det.

1 dag siden
Wayne

Det er ikke stort - men sjovt.

2 dage siden
Wayne

Det ligger tæt blandt de to Spiderman film, for mit vedkommende.

2 dage siden

Aktive debatter