Cookie- og Privatlivspolitik
Stallone pensionerer Rambo

Stallone pensionerer Rambo

Men Rocky vender tilbage

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Sylvester Stallone har fortalt Variety, at han ikke gentager rollen som John Rambo. Dermed kommer den planlagte 'Rambo V: Last Blood' ikke til at ske.

- Hjertet siger ja, men kroppen siger "Bliv hjemme!" Det er ligesom boksere, der går i ringen en sidste gang og får bank. Hvis jeg ikke kan gøre det bedre end sidst, hvorfor så?

Hermed bliver Rambo fra 2008 Stallones sidste film som krigsveteranen. Til gengæld vil den 69-årige skuespiller og instruktør fortsætte som Rocky Balboa. Også selvom det kan blive uden Ryan Coogler som instruktør, hvis næste opgave er superheltefilmen Black Panther.

- Der er ingen tvivl om, at vi laver en 'Creed 2'. Ryan vil sikkert være væk i et par år, så dilemmaet bliver: Skal vi arbejde med en anden instruktør, med Ryan som producent, eller venter vi?

Creed, der stadig er biografaktuel, blev en stor succes i USA, hvor den indtil videre har omsat for 103 mio. dollars.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mathias

Med en solid karriere i ryggen er der heller ingen skam i at sige stop når nok er nok, og som han selv siger: "Hvis jeg ikke kan gøre det bedre end sidst, hvorfor så?", hvilket han har fuldstændig ret i.
Heldigvis kan vi stadig få lov at nyde Rocky Balboa!

CINEMANDRUP

Nu er jeg en af de personer som er vokset op med Rocky og Rambo og derfor er det også lidt sørgmodigt at skulle tage afsked med John Rambo, men tiden var vel inde, selvom mit action hjerte havde glædet sig til Rambo 5 - også bare for nostalgiens skyld for selve karakteren.

Jeg er skam glad for at Stallone ikke pensionere Rocky endnu, men det er jo også et spørgsmål om tid.

Og gud ved om ikke det også bare er et spørgsmål om tid før der er en eller anden tumpe, som vælger at reboot Rambo. Lad denne karakter forblive Stallones for der er kun en John Rambo og vi trænger IKKE til endnu et nyt reboot.

Dunbar

Den sidste Rambo film havde ikke ret meget at byde på udover ekstrem blodige actionscener, så det har jeg skam ikke noget imod, selvom jeg egoistisk nok også ønsker at se Rambo igen.

Jeg vil i hvert fald se frem til en Creed 2, hvis den er ligeså sober lavet som Creed - dén var en fornøjelse at se for en fan af Rocky filmserien.

Jacob

Det er lidt mærkeligt at han ikke kan klarer Rambo, for han har jo spillet Barney Ross tre gange. Men hvis de kan holde samme høje niveau med Rocky, så glæder jeg mig til at se Adonis Creed igen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

23 timer siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

1 dag siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

2 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

3 dage siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

3 dage siden

Aktive debatter