Cookie- og Privatlivspolitik
4 x Ghostbusters

4 x Ghostbusters

Fire plakater. Fire spøgelsesjægere.

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Så er der nyt fra den kommende Ghostbusters, hvor fire kvinder overtager hovedrollerne fra det originale team af autodidakte indfangere af det overnaturlige.

I går udkom også det første billede fra filmen, og du kan se hele molevitten nedenfor. 

Ghostbusters instruereres af Paul Feig. På plakaterne ser man udsnit af Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones og Kate McKinnon i nævnte rækkefølge.

Ghostbusters / ©UIP

Ghostbusters / ©UIP

Ghostbusters / ©UIP

Ghostbusters / ©UIP

Ghostbusters / ©UIP

Ghostbusters får dansk premiere 14. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Paul Feig har vist sig at være en ganske udemærket instruktør. Jeg forventede at hans "Bridesmaids" stensikkert ville være en slatten og typisk chick-flick uden charme og uden elskværdige karakterer. Trods skuespillerpanelet er besat af kvinder viste den sig unægteligt, at være hylende morsom det meste af tiden - og faktisk en ret så charmerende film. Den havde en fed halvt absurd men egentlig ganske troværdig kerne, som jeg var positivt overrasket over.
Paul Feig's "SPY" er sgu heller ikke at ignorere. Selvom jeg ikke ligefrem så den som noget banebrydende eller særligt specielt (behøves alt heller ikke være) så fandt jeg den ganske solid og meget underholdende, med både fede karakterer, velfungerende humor og et overraskende godt tag på action-delen!

Da de første gang annoncerede GhostBusters rebooten var jeg ikke særlig begejstret. Jeg elsker den originale til døde (haha, get it!), det er en af mine absolut favorit-klassikere (synes også GB2 er udemærket, dog slet ikke på højde med den første). Ved første indtryk tænkte jeg som så mange andre, at de burde lade franchisen hvile i fred - især efter Harold "Egon" Ramis (R.I.P) desværre gik bort :-(
Nu har jeg virkelig vænnet mig til tanken og er så småt begyndt at forstå hvor det hele muligvis kan bære hen. Jeg kan rent faktisk begynde at fornemme potentialet i det her projekt, og trods det på overfladen virker vovet så begynder jeg at føle det er den helt rigtige vinkel de vælger at køre på her. Jeg kender instruktøren og jeg kan lide ham. Han virker faktisk rigtig passende til det her projekt. Jeg er VILD med Kristen Wiig, hun er satme charmerende (og ret så tiltrækkende, hehe). Hun har et helt naturligt og fedt comedy-feel kørende for sig, og så er hun en flabet men elskværdig type (dette bliver klart vores nye "Peter Venkman"). Melissa McCarthy er også rigtig cool og sjov (Enter the new "Ray Stantz"!) Begge skuespillerinder er at finde i Feig's tidligere film, og jeg forstår godt hvorfor de vælger at fortsætte deres samarbejde.

Jeg har da stadig mindre bekymringer, denne film kan sagtens gå hen og blive det rene hø. Dog tror jeg (nu) faktisk mere på, at der er en reelt GO' og fair chance for at den vil overraske - ret så meget, faktisk. I'm hopeful :-) Lad os lige se en trailer, tak!

PS: Som jeg har forstået det, så foregår denne film i samme univers som de originale to film, hvilket vil sige at de i den grad har i sinde at anerkende de originales historie/eksistens. Dog tror jeg, trods både Bill Murray, Dan Aykroyd & Sigourney Weaver's cameo's allerede er bekræftet, at deres roller vil være uhyre begrænset i filmen. Det kan muligvis oven i købet være at de ikke engang spiller deres alter-egoer, og istedet nogle malplaceret "pop-ins" af deres sande personaer. Aner det ikke, spekulerer bare.

Nicolaiuser/585398

Glæder mig også, men mener ikke det er et reboot. For de samme skuespillere fra de originale film er med.

Number 9

Det skal nok blive godt. Det er jo altid bedre at prøve at malke en succes lidt mere end at prøve at finde på noget selv. Nu glæder jeg mig så bare til andre girlpower-reboots som

Jamie Bond
Godmother
Indiana (!) Jones
The Dark Dame

Find gerne selv flere ;)

Mickey

Omg, det her kommer til at blive SÅ plat og tåkrummende!!!!! :o
Okay, we get it: Kvinder kan sikkert også fange spørgelser, men derfir skla man sgu da ikke lave en SÅ unødvendig film ud af det...

Rasmus/Musen

GIRLBUSTERS!

Det der er helt sikkert vores nye spøgelsesjægere!

Husk, det vigtigste ved et rigtigt team er: SAMARBEJDET! Så det skal denne nye gruppe kvinder nok sørge for at give os en ordentlig håndfuld af.

Nu har vi fået erstattet dem, så lad os se, om de nye jægere ikke osse er der for at blive der!

"WHO ya gonna Call?" "Let's Call for GIRLBUSTERS"

:-)

Linauser/774152

Til "gys", splat og massiv latterkramper..

Jacob

Man kan altid stille spørgsmålstegn ved om et reboot er en god idé eller ej, men jeg ser egentlig ikke noget problem ved at kvinder erstatter det oprindelige team.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Hans

Efter at have læst bøgerne, bliver det spændende at se. Jeg håber virkelig de kan fange essensen.

1 dag siden
Hans

Interessant. Har altid elsket hans roller.

1 dag siden
Antaeus

Han er en legende.
Det er ærgerligt, at den nyeste trilogi har gjort alt de kunne for at ødelægge legenden og alle tiders helt.

1 dag siden
Antaeus

Nå, den video kunne man så ikke se herinde uden at slå alle cookies til.
Det kan i godt glemme, jeg ser den andet steds.

2 dage siden
Zekiuser/914434
Zekiuser/914434

.... eller "Soning" på dansk. Fra 2007 med Kiera Knightley og James MacAvoy. Det er den med den lange uafbrudte sekvens fra Dunkirk i 1940.

3 dage siden

Aktive debatter