Cookie- og Privatlivspolitik

Top 10 skuespillere i 2014 er alle kvinder

Se galleriet

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

For første gang nogensinde består IMDb’s årlige top 10 over de mest besøgte skuespillerprofiler udelukkende af kvinder.

Jennifer Lawrence sad sidste år på førstepladsen og blev forrige år nr. to efter Tom Hardy. I år er Lawrence rykket tilbage til andenpladsen, da Shailene Woodley har indtaget føringen.

Woodley er dermed rykket hele 62 pladser op siden 2013, hvilket selvfølgelig skyldes de populære film En flænge i himlen og Divergent.

Listen indeholder også nyere navne som Margot Robbie, Nicola Peltz og Rosamund Pike, der alle samtidig er at finde på listen over de 10 største break out stars sammen med Chris Pratt, Jared Leto, Theo James og Jamie Dornan

IMDb's Top 10 mest populære skuespillere:
1. Shailene Woodley
2. Jennifer Lawrence
3. Margot Robbie
4. Emilia Clarke
5. Scarlett Johansson
6. Nicola Peltz
7. Chloë Grace Moretz
8. Rosamund Pike
9. Emma Stone
10. Eva Green

Se også listen i billedgalleriet foroven.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Ja okay, vil det sige at disse ti navne er dem som folk gerne vil hører mere om, eller hvad??
Er sgu ved at være træt af alt det der "girl power" i film-verdenen. Ikke at jeg er direkte imod film med kvinder i hovedrollen, men sådanne film ender, efter min mening, tit med at være røvsyge, og appellerer først og fremmest til 13-15 årige teenagepiger :/

der er selvfølgelig undtagelser, men alligevel...

Marie

Okay, så du mener, at Amazing Spiderman,The Wolf of Wall Street Captain America, Sin City, Hunger Games osv. er "røvsyge"? Det er bl.a. på baggrund af de film, at de nævnte skuespillerinder er nomineret, hvilket du ville vide, hvis du gennemgik galleriet, som du kommenterer på!

***Redigeret af kino.dk***

Nimmy

Jeg synes at Jennifer Lawrence skulle være på førstepladsen, også skulle anden pladsen være ved jeg ikke....

Simon

Der ligger ikke nogen afstemning til grund for listen, IMDB har taget deres starmeter, som fortæller hvilke skuespiller-profiler som flest mennesker kigger på og har opgjort listen for hele året. Det er altså udelukkende et udtryk for hvem seerne og biograftilskuerne gerne ville vide mere om i det år der er gået.

Nimmy

Jeg læste forkert....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

VIPER

Glæder mig til at se filmen - skal nok blive underholdende.
Men!

1 time siden
Jacob

Jeg er lidt spændt på hvor mange skurke der vil være med, for udover Catwoman og The Penguin, så rygtes at flere også vil dukke op.

13 timer siden
Michael

Catwoman tror jeg Maisie Williams ville være et rigtig godt bud, passer fint sammen med Robert Pattinson også har hun vidst også lidt stunt erfarin

15 timer siden
habill

du modsiger fuldstændig dig selv. SLJ beviste at folk er ligeglade med farven, at du ikk ka se udover det er dit problem.

17 timer siden
habill

svært at sige. det lyder ikke som et godt match, men hvem ved. måske han rammer den alligevel. hvis ben affleck fik chancen, så hvorfor ikk.

17 timer siden

Aktive debatter