3 store forsalg!

Hunger Games, Interstellar og Hobbitten 
Billede
(© Nordisk Film/Warner Bros./SF Film)

Tirsdag den 21. oktober gik forsalget til 'Interstellar' i gang. Men to andre storfilm har også fået forsalgsdatoer. 

Hvorvidt der tilbydes både køb og bestilling af billetter samt billetter til galla- og forpremierer, er forskelligt fra biograf til biograf.

Hobbitten: Femhæreslaget
Forsalget til sidste del af Peter Jacksons trilogi starter den 1. december kl. 10.00. Filmen tager sin begyndelse umiddelbart efter Dragen Smaugs ødemark, hvor ildspyerens vrede blev vækket til live. 'Hobbitten: Femhæreslaget' får biografpremiere den 10. december, og vises ligesom forgængerne i både 2D, 3D og det forbedrede 3D HFR (High Frame Rate).

The Hunger Games: Mockingjay - del 1
Forsalget til den tredje film i Hunger Games-sagaen starter den 30. oktober kl. 12.00. Katniss (Jennifer Lawrence) er blevet frontfigur for en revolution, og snart er bevæbnet kamp mellem frihedskæmperne og det mægtige Capitol uundgåelig. 'The Hunger Games: Mockingjay - del 1' får premiere den 19. november. Premieren er hele to dage før den amerikanske, hvilket betyder, at der ikke afholdes forpremierer.

Interstellar
Forsalget er i gang. 'Interstellar' får premiere den 6. november, hvilket er simultant med stort set resten af verden. Derfor vil filmen ikke kunne ses til for- eller midnatspremierer. Spilletiden er på lige under tre timer, kan ses i 4K-opløsning landet over og i en 70mm-version i Imperial i København.