Cookie- og Privatlivspolitik
3 store forsalg!

3 store forsalg!

Hunger Games, Interstellar og Hobbitten 

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Tirsdag den 21. oktober gik forsalget til 'Interstellar' i gang. Men to andre storfilm har også fået forsalgsdatoer. 

Hvorvidt der tilbydes både køb og bestilling af billetter samt billetter til galla- og forpremierer, er forskelligt fra biograf til biograf.

Hobbitten: Femhæreslaget
Forsalget til sidste del af Peter Jacksons trilogi starter den 1. december kl. 10.00. Filmen tager sin begyndelse umiddelbart efter Dragen Smaugs ødemark, hvor ildspyerens vrede blev vækket til live. 'Hobbitten: Femhæreslaget' får biografpremiere den 10. december, og vises ligesom forgængerne i både 2D, 3D og det forbedrede 3D HFR (High Frame Rate).

The Hunger Games: Mockingjay - del 1
Forsalget til den tredje film i Hunger Games-sagaen starter den 30. oktober kl. 12.00. Katniss (Jennifer Lawrence) er blevet frontfigur for en revolution, og snart er bevæbnet kamp mellem frihedskæmperne og det mægtige Capitol uundgåelig. 'The Hunger Games: Mockingjay - del 1' får premiere den 19. november. Premieren er hele to dage før den amerikanske, hvilket betyder, at der ikke afholdes forpremierer.

Interstellar
Forsalget er i gang. 'Interstellar' får premiere den 6. november, hvilket er simultant med stort set resten af verden. Derfor vil filmen ikke kunne ses til for- eller midnatspremierer. Spilletiden er på lige under tre timer, kan ses i 4K-opløsning landet over og i en 70mm-version i Imperial i København. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ollie

Jeg skal da se alle sammen. Jeg har været inde og se de 2 første, Hunger Games film. Interstellar ser bare mega god ud, og jeg kan godt lide sådan nogle film. Hobbitten 1 og 2 var jeg også i biffen i se, så jeg glæder mig til at se den sidste.

Philip

Nogen her der kan fortælle mig hvad 4K-opløsning og 70mm-version betyder for filmen?

Casper Christensen

4K er en beskrivelse af opløsningen på et digitalt filmformat. Det betyder at billedet er 4.000 pixels bredt. Læs her: http://en.wikipedia.org/wiki/4K_resolution.

70mm er en beskrivelse af bredden på en (ol' school analog) filmrulle. Læs her: http://en.wikipedia.org/wiki/70_mm_film

Kort fortalt er de begge betegnelser for, at de pågældende film er i højere opløsning og "større" end normalt og at billedet dermed er skarpere og "bedre" ;-)

Setsu

Forsalgs datoer og tidspunkter hvor langt de fleste folk er i skole eller på arbejde :/?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

VIPER

Glæder mig til at se filmen - skal nok blive underholdende.
Men!

1 time siden
Jacob

Jeg er lidt spændt på hvor mange skurke der vil være med, for udover Catwoman og The Penguin, så rygtes at flere også vil dukke op.

14 timer siden
Michael

Catwoman tror jeg Maisie Williams ville være et rigtig godt bud, passer fint sammen med Robert Pattinson også har hun vidst også lidt stunt erfarin

15 timer siden
habill

du modsiger fuldstændig dig selv. SLJ beviste at folk er ligeglade med farven, at du ikk ka se udover det er dit problem.

17 timer siden
habill

svært at sige. det lyder ikke som et godt match, men hvem ved. måske han rammer den alligevel. hvis ben affleck fik chancen, så hvorfor ikk.

17 timer siden

Aktive debatter