Cookie- og Privatlivspolitik
Ulven Benedict og blæksprutten John

Ulven Benedict og blæksprutten John

Klip fra 'Pingvinerne fra Madagascar'

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Skipper, Rico, Kowalski og Rekrut fra Madagascar-serien vender tilbage til biografen i deres helt egen film, og nu er det første klip online.

Scenariet er klassisk. En superskurk (John Malkovich) truer verdensfreden, og det gør man naturligvis bedst ved at tale direkte til dem, der skal forsøge at stoppe de nedrige planer.

Benedict Cumberbatch er stemmen bag lederen af organisationen North Wind, der hjælper dyr i nød.

Pingvinerne fra Madagascar kan ses i biografen fra den 18. december. 

  

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Heidi

Jeg er ret forvirret nu... Kino.dk skriver premiere dato er 18. december, men jeg har nu flere steder set, at den står til 26. marts 2015... det må da være den gamle premiere dato eller hvad har jeg misset her?

Ann-Britt

Hej Heidi

Hvor har du set den anden dato (26. marts)?

Heidi

På filmtrailers står den til 26. marts http://dk.filmtrailer.com/

På CinemaxX Odense og Århus websites står den også til 26. marts.

Det må være de sider der ikke har fået den rettet til 18. december.

Ann-Britt

Truslen bliver altså en .... lille smule mindre skræmmende, når skurken ikke kan finde ud af at komme på skærmen eller af igen :D

Det kan kun blive en sjov film. Og den SKAL jeg se ;)

Kenneth

Det bliver for vildt, en hel spillefilm i selskab med Skipper, Rico, Kowalski og Private - det kan ikke blive andet end godt, nøj hvor jeg glæder mig :-)

CINEMANDRUP

De mest herlige agenter man kan forestille sig. Til hver en tid har jeg altid været mest tilfreds med pingvinerne fra Madagascar. De har været et kæmpe trækplaster og hvor er det skønt at de får deres egen film.

Blæksprutten, Malkovich:-) dukker op i bedste Dr. Evil stil på monitoren. Det manglede bare at han sagde: Ransom is 1 million dollars;-)

Jeg glæder mig i den grad til agent action med Pingus børn som James Bond kloner. Det bliver sjovt og underholdende og lokker mig absolut i biografen.

Benji Blaakilde

Klippet er sjovt og pingvinerne er altid sjove, men Dreamworks har efter min mening meget at reparere på efter den skuffende Madagaskar 3... Don't let me down Dreamworks!

Heidi

Jeg har storgrinet over det her klip siden det blev frigivet for nogle dage siden (San Diego Comic Con) og jeg er VILD med vi endelig får skurken at se.

Det lader til at ikke bare Benedict Cumberbatch er genialt castet som Agent Classified, men også John Malkovich er virkelig velvalgt til skurken Dave.

Der er er i den grad lagt i kakkelovnen til en virkelig sjov tegnefilm og nu har pingvingerne hele tiden været mine absolutte favoritter fra Madagascar universet, så det er her virkelig noget jeg ser frem til :)

Jeg glæder mig SÅ meget til OV versionen :)

Jacob

Så bliver tonen lige slået an, og hvad er mere superskurk-agtig end at dukke op på heltenes monitor? Hvor 'Madagascar' er blevet en tynd kop te, så står det helt anderledes til med pingvinerne, som fuldt fortjent nu endelig får deres egen film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lotte

Jeg vidste heldigvis at den ikke var 'afsluttet' og var kun glad for, at der ikke var en cliffhanger men derimod et løfte om en spændende part 2.

23 timer siden
Sørenuser/768514
LOL
Sørenuser/768514

Nej, det var sørme ikke en Hunger Games film...

1 dag siden
Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

2 dage siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

3 dage siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

3 dage siden