Cookie- og Privatlivspolitik
Se og hør Viggo Mortensen som dansker

Se og hør Viggo Mortensen som dansker

Klip fra den Cannes-aktuelle 'Jauja'

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Der er på alle måder tale om en speciel film, men det skal ikke forhindre os i at bringe det første klip fra 'Jauja'. Klippet er fra starten af filmen, hvor Viggo Mortensen fører en samtale med sin datter, der spilles af Viilbjork Mallin Agger.

Filmen, om en far og datter i Argentina omkring slutningen af 1800-tallet, kan bedst beskrives som et meditativt drama, og den har fået fine ord med på vejen af flere internationale medier. Det medgives dog, at dens kunstneriske og sparsomme form kan være en udfordring for de fleste.

- En skrøbelig og gådefuld refleksion over arven fra den europæiske imperialisme, skrev The Hollywood Reporter med reference til titlen 'Jauja'. Navnet på en inka-by der i en periode var hovedstaden i Peru.  

I Cannes blev filmen modtaget med bragende bifald, men om det skyldes instruktøren Lisandro Alonso og Viggo Mortensens tilstedeværelse i salen er uvist. 

'Jauja', der også har Ghita Nørby på rollelisten, er endnu ikke købt hjem til dansk biografdistribution. I Cannes deltager den i sidekonkurrencen Un Certain Regard.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Flemminguser/239612

Filmen ser helt forrygende ud. Venter kun på at høre, om den kommer i forsalg snart.

Fantastisk anmeldelse her:
http://waytooindie.com/review/movie/jauja-cannes-review/

CINEMANDRUP

Selvom jeg er stolt over, at Viggo har danske rødder, så føles det lidt som om, jeg er vågnet op i en ny verden; Aragorn er gået på pension og har smidt kronen fra Ringenes Herre og istedet påtaget sig en fedora hat og trådt et skridt tilbage fra al Hollywood glansen og forsøger sig på dansk.

Vi taler verdener fra hinanden når man sammenligner den mega rolle han havde i Ringenes Herre og til nu, hvor farmand har, hvad der ligner en teenage snak med sin datter på prærien.

Den specielle stil skal man nok lige komme sig over og vænne sig til og Viggos accent kommer på prøve, men vi smider hatten for Viggo for ej at glemme Danmark, rødderne og de små film, som alle har noget unikt i sig, hvis blot den rette skuespiller kan fremkalde det. Lad os håbe at Viggo kan dette.

Hats off to ya Mr. Mortensen:-)

Jacob

Hvor er det på en og samme tid surrealistisk, fantastisk og en lille smule stolt over at hører Aragorn tale dansk. Og så endda i en film, hvor Ghita Nørby også er med. Håber Jauja kommer i de danske biografer, men uanset hvad skal den ses. Med Mads Mikkelsen som dansk emigrant i The Salvation, så kunne det være fedt hvis de besluttede at lave en film sammen, hvis den dansk/amerikanske skuespiller havde mod på at tale dansk igen i et nyt projekt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kaare

Ti nu stille... der er ingen der er enige med din holdning... der er måske 4 mennesker i hele danmark... men det er nok også det...

1 time siden
Jacob

Jeg er enig i det er misvisende at kalde Avengers: Endgame den bedst sælgende, for når man tager højde for de nævnte ting, så ser resultatet anderl

8 timer siden
Jacob

Så lad os bare være enige om at være uenige.

8 timer siden
Kath

Det bliver spændende at se nye horisonter udforsket i de forskellige film.

9 timer siden
Morten Stig

Disney har ødelagt MCU det startede med Brie Larsen og Captain Marvel, fortsatte I Endgame og nu det her lort please MCU er død Marvel er død.

9 timer siden

Aktive debatter