Cookie- og Privatlivspolitik
Teaser til 'Fasandræberne'

Teaser til 'Fasandræberne'

Første kig på Kvinden i buret-efterfølgeren

Stem op!
8
Stem ned!
-1
(reset)

Ligesom den første teaser til Kvinden i buret, er dagens netop lancerede teaser til 'Fasandræberne' meget enkel og mere stemningsskabende end plot-orienteret.

Har man dog læst Jussi Adler-Olsens bestseller-krimi, er man ikke i tvivl om, at de 30 sekunder med en fasan på himmelflugt hænger godt sammen med den grusomme fortælling om en gammel mordgåde, der lander på vicekriminalkommisær Mørcks bord.

Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares er selvfølgelig tilbage i sidste års mest sete film, og Mikkel Nørgaard sidder igen i instruktørstolen.

Fasandræberne får premiere den 2. oktober.  

Nå, hvad siger du til den første lille bid? Er det fedt med stiliserede teasers, der ikke viser noget med karaktererne?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
lunde

jeg glæder mig helt vildt til at Fasandræberen kommer håber den bliver lige så god som kvinden i buret

Domie Homie

der røg fjerene

Der er ikke så meget at sige. #glædermig

CINEMANDRUP

Elsker bøgerne og har store forventninger til denne film - Med den gode Nikolaj Lie Kaas i rollen endnu engang kan det ikke gå galt.

Denne teaser gør hvad den skal - lader en hungre efter at der kommer en endelig trailer:-) Men én teaser er nok. Kom så med den trailer Mikkel Nørgaard:-)

Selvfølgelig skal den ses

Mikkel Poulsen

Var rigtig god samtidig spændende minder om Forbrydelsen samt Rejseholdet elsker sådan nogle serier, jeg glæder mig mega til denne her og med Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen er det jo absolut det helt store værd!

Jacob

Af uransagelige grunde gik den første film om Afdeling Q min næse forbi, men har sat mig for ikke at gå glip af Fasandræberne.

dippegalantuser/922792

...men når det så er sagt, så vil den virke lige så godt hjemme i din egen mørklagte stue. Det er en af den slags film, der ikke nødvendigvis bliver bedre af at blive set i biografen.

Filmen er stærk, mest i de første 85% af filmen. Slutningen, hektisk som den er, er desværre ikke helt så god som resten af filmen.

4 ud af 6 stjerner og en anbefaling værdig!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.