Cookie- og Privatlivspolitik
Julens største animationsfilm?

Julens største animationsfilm?

Tredje trailer til Disneys 'Frost'

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Disneys næste film er løst baseret på H.C. Andersens 'Snedronningen', hvilket betyder, at meget af handlingen foregår om vinteren.
 
Idet 'Frost' samtidig får premiere 1. Juledag, er der ingen tvivl om, at filmen går efter at blive årets vintereventyr for hele familien. Nu er den tredje trailer udkommet.

Animationsfilmen handler om Anna og Kristoff, der tager på en farefuld mission for at stoppe Annas onde søster Elsa, der med sine mørke kræfter har henlagt kongeriget i en evig tilstand af kulde og vinter.

Frost får dansk premiere den 25. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Magnus

Ser lovende ud :)

Carluser/917403

Lidt spøjst at slå sig op på at være den største "animated Disney event" siden Løvernes Konge.
Det er umiddelbart en meget præcis sammenligning de er ude i, og det er da også fint nok, men det svarer lidt til at Dreamworks siger at de laver deres bedste film siden Shrek.

Alexander

....for mine tre yngste unger, som i dén grad glæder sig til at skulle se filmen. Og gammelfar her må da indrømme at jeg også selv glæder mig en del :-)

Martine

Af en eller anden grund, så smelter (ja, høhø) mit hjerte når jeg ser traileren til den her. Jeg bliver bare så glad - også selvom det måske er en rimelig ligefrem historie (kunne jeg forestille mig) så vil jeg glæde mig til at sidde i de lune sæder og nyde en rigtig fin animationsfilm.

Jacob

Alene ser Frost hyggelig og sjov ud - især den lille snemand skal nok blive populær. Men at de kalder det for den største animerede Disney begivenhed, og ikke set bedre sange siden Løvernes Konge må nok lige stå sin prøve først. Men det er da altid dejligt at de låner af Danmarks eventyrskat, også selvom det er meget løst baseret.

Vigiluser/9028

Den må jeg bare se;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Horsi

Jeg er meget glad for at Rawling får hjælp med manuskriftet, noget der nok er blevet hende påtvunget.

53 minutter siden
Mike

Så er der igen, igen ( igen igen igen ) dansk, historisk drama på menuen.

3 timer siden
Mickey

Som kæmpe Harry Potter-fan har jeg aldrig været så skuffet over en film, som jeg har været det over Fantastic Beasts.

1 dag siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Ja tak! Nu ser den faktisk heller ikke kedelig ud!!

1 dag siden
Antaeus

Harry Potter universet er magisk, men Fantastiske Skabninger skal godt nok oppe sig en hel del for bare at komme i nærheden af Harry Potter filmene

2 dage siden

Aktive debatter