Cookie- og Privatlivspolitik
Harrison Ford i 'The Expendables 3'

Harrison Ford i 'The Expendables 3'

- men Bruce Willis er ude

Stem op!
4
Stem ned!
-2
(reset)

Sylvester Stallone har annonceret endnu et medlem af Expendables-familien på sin Twitter-profil. Harrison Ford skal spille med i det tredje kapitel af serien, der startede i 2010.

Bruce Willis, der har haft den mindre rolle som Church i de to første film, har derimod valgt ikke at genoptræde i 'The Expendables 3'.

Dermed er status på rollelisten, at Mickey Rourke, Wesley SnipesMilla Jovovich og Kellan Lutz er endeligt bekræftet, mens kontrakter vist stadig er under udarbejdelse for Jackie Chan og Mel Gibson.

Jason Statham, Terry Crews, Dolph Lundgren og Randy Couture forventes alle at vende tilbage til action-franchisen, hvis plot endnu ikke er offentliggjort.

The Expendables 3 får premiere den 14. august 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dennisuser/9034

Med al respekt, Eric Roberts er fanme heller ikke en pumpet 80'er helt!

Det KUNNE jo være, at de havde fundet en rolle som bagmand eller ligende til ham.

S. Rico

Synes ikke Harrison Ford hører til i det selskab. Han har aldrig været en hårdt pumpet actionstjerne. Og nu ligner han mest en gammel mand.

Jesper

Men Sylvester Stallone, Mickey Rourke, Mel Gibson og Jackie Chan ligner ikke gamle mænd? Og for ikke at tale om Arnold Schwarzenegger som var med i 2'eren, er der nogen der ser gammel ud er det da ham, men han kan jo endnu, så hvorfor ikke Harrison Ford? Har du ikke set Air Force One? Vil da mene at det er en hårdt pumpet actionfilm! :)

S. Rico

på Harrison Ford og typer som Arnold, Stallone og Rourke er vel, at Harrison mest bruger snilde, list, pistoler og pisk - og ikke så meget ren muskelkræft. Harrisons evner er bestemt også vigtige for en actionhelt, men jeg synes bare ikke det er den type the Expendables står for.

Og jeg har selvfølgelig set Air Force One. Det er klart en actionfilm - men en "hårdt pumpet" actionfilm vil jeg ikke kalde den. Mere en action-spændingsfilm.

Jeff

I didn’t like The Expendables and haven’t seen the 2nd one yet, so the news of Ford’s inclusion does nothing for me. The funnier bit of this announcement is what Stallone had to say about Bruce Willis:
http://www.vanityfair.com/online/oscars/2013/08/bruce-willis-sylvester-s...

Jacob

Synes måske ikke ligefrem Harrison Ford er et ikon for 80'ernes steroide-typer, men nu da Bruce Willis ikke skal spille Church mere kan jeg nok se Harrison Ford i en lignende rolle. Sly & Co. er muligvis også ved at løbe tør for flere kandidater, he he.

Mikael

Glæder mig til endnu en omgang.
håber humoren er lige så god som i de 2 andre, og lige så mange vilde stunts.
så vil jeg ikke kræve mere.

rene

ford er da mere action end bla. Kellan Lutz

Anonymuser/0

Hvem er Kellan Lutz?

JegELSKERFilm

Han er kendt for at spille Emmett Cullen i Twilight filmene. ;-)

Desuden er han også med i bla. eventyrfilmen Immortals, gyserfilmene A Nightmare On Elmstreet og Prom Night.

I 2014 spiller han bla. Hercules i filmen Hercules 3D.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.