Cookie- og Privatlivspolitik
Drage-teaser!

Drage-teaser!

Første kig på 'Sådan træner du din drage 2'

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Sådan træner du din drage fra 2010 begejstrede de fleste med sin spontane fortælleglæde, gode historie og nogle ret fremragende animationer.

Filmen blev samtidig en verdensomspændende succes med næsten 500 mio. dollars på verdensplan, og en fortsættelse er derfor lige så velkommen, som den var uundgåelig.

Teaseren, der udkom i weekenden, fortæller intet om selve handlingen, men demonstrerer til gengæld at det stadig er fedt at flyve med drage.

Sådan træner du din drage 2 får dansk premiere den 3. juli 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line FS

Nøøj! Som om man kan vente mere nu! Ej, det var næsten ondt vil SÅ GERNE ha' en rigtig trailer nu!!!!
Hvor er det spændende! Først var jeg forvirret pga tøjet, men så gik det op for mig at det faktisk VAR ham! Og så når man ser hans ansigt!! Så han pludselig blevet en rigtig ung mand! Orv! Fed teaser!

Aleksander

Altså man kan sige at trailern ikke fortæller så meget - vi får kun at se at *Hicke er blevet ældre, der er store monstre ude i havet og selve grejet er blevet mere indviklet med hensyn til når *Hicke flyver på Tandløs!

MEN jeg vil sige at selvom den her film får dårlige anmeldeser så vil jeg stadig gå ind og se den! 1'ern var helt klart en af de bedste film jeg så i biffen i 2010 og jeg er helt vildt med historien!

Anonymuser/0

Jeg har brug for flere detaljer angående historien, men indtil videre regner jeg med at tage med på flyveturen!

Lukas

filmens historie er i led med tv serien som der er blevet lavet, både sæson 1 og 2 fortæller der til hvor sådan træner du din drage 2 begynder, og vist alt går godt så kommer der en sæson 3 som fortæller historien til film nr. 3.

ps. sæson 2 kommer til september i USA.
pps. hvor ser den fed, skal helt klar se den i 3d, hvis ikke nogle så etteren i 3d, så er det bare synd fordi den var faktisk god i 3d. men wow hvor ser den flot ud.

Elisabeth

Jubiiiiiiiiiiiiiii og PLEASE få den hjem i ORG. version!!

Setsu

Glæder mig SÅ meget til den kommer :D!! Den første var helt fantastisk, og fortjente sin Oscar pris som årets animations film. Gad vidst om efterfølgeren kan lave det samme trick.

Det bliver også interessant at se hvordan alle de andre ser ud, nu hvor vi kan se Hiccup er vokset. Så det må Astrid, Snotloud, Ruffnut, Tuffnut og Fish Leg også være. Spændende spændende :)!

Jacob

1'eren var faktisk rigtig god, og har da også okay forventninger til den her. Spændt på den uundgåelige kærlighedshistorie, som uden tvivl vil blive indført i forbindelse med han er blevet ældre. Det helt klassiske med en pige som skal ind og teste deres venskab, bla, bla ...

Lindauser/495381

Fik smilet frem :o) Var vild med den første og ser bestemt frem til efterfølgeren!

Vakse Viggo

Gad vide hvordan den så er?

Katja

Det bliver simpelthen SÅ godt, tror jeg. 1eren var utrolig sød og overraskende god. <3

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.