Cookie- og Privatlivspolitik
Simon Pegg: "Det er cool at være nørd"

Simon Pegg: "Det er cool at være nørd"

Interview med Star Trek's Scotty

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

På torsdag er der premiere på den nye Star Trek-film, Into Darkness, som igen har Simon Pegg i rollen som maskinmesteren Montgomery "Scotty" Scott.

Vi har mødt Pegg i London, hvor det bl.a. blev til en snak om hans figursamling, hans forhold til 'Star Trek' og 'Star Wars' samt Hollywoods nye magtbalance.

Har du en større rolle i 'Star Trek Into Darkness' end i den første film?
Ja. Den første film er en oprindelseshistorie, hvor man møder os alle sammen én ad gangen, og du har ret i, at Scotty først kommer med to-tredjedele inde filmen. Denne gang er vi alle en del af Enterprise-besætningen til at starte med. Jeg får mere tid på lærredet, for Scotty har sin helt egen sidehistorie.

Hvordan fik du egentlig foden indenfor i Hollywood?
Mange tror, at Hollywood er den her store ønskeø, men det er i virkeligheden bare en meget stor samling filmelskere. Grunden til, at jeg kom med i 'Mission: Impossible III' og 'Star Trek', var, fordi J.J. Abrams er filmfan ligesom jeg selv. Han havde set 'Shaun of the Dead', og han tænkte, at han ville ringe til mig.

I dag er det cool at være nørd, fordi jeg tror, at dem, der som unge virkelig interesserede sig for film, er de selvsamme, der nu styrer Hollywood. Folk som Tarantino, Peter Jackson, J.J. Abrams, Guillermo Del Toro er alle fans og nørder, der nu har den viden og kunnen, der skal til for at lave film.

Hvad er dit forhold til 'Star Trek'?
Jeg voksede op med 'Star Wars'. 'Star Trek' var lidt for intellektuelt, da jeg var syv, så der var 'Wars' mere tilgængeligt. Man kan let være fan af begge dele. Og nu, med disse prequels, er jeg bestemt til 'Star Trek'.

Jeg har læst, at du er storsamler af miniaturefigurer. Er det rigtigt?
Ikke rigtig længere. Men når der kommer en figur af mig selv, bliver jeg selvfølgelig nødt til at købe den. Det er fantastisk at eje sig selv som legetøj. For nyligt forærede jeg alt mit Star Wars-legetøj til min datter, fordi hun har den her bizarre interesse - jeg ved virkelig ikke hvor den kommer fra (smiler). Nu har jeg kun figurer af mig selv på hylden.

Læs resten af interviewet, hvor Simon Pegg bl.a. kommer ind på forholdet til den oprindelige Scotty, det komiske ved karakteren og hans syn på de kommende Star Wars-film, i det nye kino.dk-magasin, der kan hentes i flere biografer samt visse cafeer.

Magasinet kan også downloades som pdf.

Star Trek Into Darkness får premiere på torsdag den 6. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
jonuser/927757

Simon Pegg er uden tvivl en af de mest awesome skuespillere/manuskriptforfattere, nogensinde! Han er et komisk geni, og kommer altid med de fedeste kommentarer! Og så det han er med i, og har co-skrevet manuskriptet til to af mine ynglingsfilm (shaun of the dead, hot fuzz) gør heller ikke noget..! :-D

Aleksander

Jeg synes at Simon Pegg er en interresant skuespiller, han er en person som udvikler sig positivt for hver film han laver. Han gjorde et godt job i Mission Impossible IV, han var den her person som kom med de sjove replikker, og kom ind når handlingen blev lidt for action spækkede!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Filmelskeren

Mærkeligt nok har jeg endnu ikke set Fight Club - trods min store passion for film og især klassikerne.

1 time siden
Finn Carl

Nu har det altid undret mig ret meget, at nogle finder en sær fornøjelse i at blive skræmt, bortset lige fra rutchebaner, som jeg holder meget af,

2 timer siden
Aggie

Hvis man har andre kilder er det god kutyme at nævne dem, da man ellers ikke debatterer på samme niveau.

1 dag siden
Tom
Tom

Spiderman forsvinder heldigvis ikke men er bare ikke længere i Marvel's univers. Giver Stig ret.

1 dag siden
Jacob

Det ser både superfedt og gennemført ud, og de omkring fem år efter Imperiets fald er en spændende tid serien udspringer fra, hvor lov og orden er

2 dage siden

Aktive debatter